spoxxx Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 prosze o wypowiedzenie sie na ten temat :) --bo mam okazje a w zasadzie nie wiem czy to jest zeczywiscie okazja :) dzieki za wypowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 nikt nie wie czy to sie oplaca ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Normalnie takie Radki kosztuja okolo 1500zl, wiec sie oplaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 nowy używany, jakie pamięci ? zbyt dużo nie napisałeś cena atrakcyjna ale to czy się opłaciło to sprawdzisz w praniu np. jak się kręci. Skoro za 1460zł masz Herculesa 9800 non pro które świetnie się kręcą do poziomu PRO a nawet XT . masz na forum dużo info o tych hercach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 pamieci sa to Infineon 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 nadal nie wiemy czy jest nowa , na gwarze ? iMHO jak bym miał wydac taki majatek na grafe to bym se kupil 9700 i reszta w kieszen (300zł) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 tak jest to nowka boxowa tylko ze sprowadzona z kanady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 to tak jak pisałem w Polsce kupisz nowego Herculesa 9800 non pro za 1460zł z gwarancją w Polsce dotego bardzo podatnego na kręcenie wiec dla 160zł ja bym się nie pakował w produkt z gwarancją ale za oceanem. http://www.pcprojekt.pl/index.php?c=katalo...uktow&v=d&i=652 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...