HQ12 Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 błagam nieodsyłajcie mnie do szukaj morduje się z tym juz 3 godz i nie wiem jak załączyć ISC wtym poje... sytemie XP(naprawde niechce mi sie przewalać forum niemam czasu na to) błagam help, ściągnołem też winroute ale niezabardzo wiem co i jak z czym się je czy moglibyście mi łopatologicznie wytłumaczyć jak udostępnić połączenie w jeden i drugi sposób, sprawa jest dośc skomplikowan abo mamy sieć na 50 PC i jeden koleg z sieci już niema netu bo coś mu szwankuje na drugiej z bramek [są dwa wyjscia do nternetu neo i dsl] on ma neo i chial dziś sobie pochasac przez moją bramke ale ma nienjlepsze układy z adminem dsl'owców ;) więc zgodziłem sie mu udostępnić neta przez mój komputer zawsze wydawało mi się to łatwe, ale zonk niemoge wogule znaleść udostępniania połączenia doinstalowałem jakieś składniki nawet do winy i XP nagle stał się win2000 wygląda teraz idntyko :] normalnie lol BLAGAM O LITOŚĆ I LOPATOLOGICZNĄ ŁOPATOLOGIE :? pozatym jak wrucic do tego ekranu powitania standardowego w win xp bo teraz to sytem zamykam za pomocą takiego okienka jak w win98 czy 2000 a za karzdym startem windowsa pokazuje mi się takiż sam ekran logowania jak w win98, dalczego XP zmienił mi na takie ustwienia kfufa mać jak ja nienawidze jak uszczęśliwia mnie sie na siłe..............grrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 PKM Otoczenie sieciowe-Wlasciwosci PRM Polaczenie z netem-Wlasciwosci Zakladka pierwsza z prawej-Wlacz udostepnianie polaczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 byłoby zbyt piękne żeby było prawdziwe nie ma tam takiej opcji :? jesli masz oczywiście na myśli zakładke advenced gdzie u mnie można tylko FW włączyc może niemam jakiejś usługi doinstalowanej ?? pozatym niewiem co znaczą skruty PKM PRM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Wszystko jest opisane w Pomocy systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 dzieki za rzeczową odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 looknij tutaj http://shadowdeath.fm.interia.pl/net.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 dzięki... rozumiem że musze zrobic inne połączenie (VPN) bo mojej karty sieciowej nie moge udostępnic (nie ma tam takiej zakładki advenced z takimi opcjami jak u ciebie) wychodzi że trzba zobić połączenie typu dial-up VPN, i wszystko jasne....... jeszcze raz dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 No bo udostepniasz połaczenie to ktorego uuywasz do łaczenia sie z netem tez sie meczylem z ty. udosteponiałem przez kreator ale wtedy była lipa a teraz 1 opcje zaznaczam i wsio gra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał351 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 http://winxp.com.pl/art/networkxp.html polecacm ta stronke 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 zeby bylo jasne adresik sie zmienil :) www.xp.net.pl/art/networkxp.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 [...] pozatym niewiem co znaczą skruty PKM PRM Skrót PKM znaczy prawy klawisz myszy. [...]ściągnołem też winroute ale niezabardzo wiem co i jak z czym się je czy moglibyście mi łopatologicznie wytłumaczyć jak udostępnić połączenie[...] Poczytaj sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...