deeejot Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Otoz przyszedl do mnie kolega i mowi masz tu gre dal mi tez czysta plytke "esperansa"700 mb i mowi wez mi to przegraj . No to ja spoko mowie przyjdz za 30 min wziolem odpalilem nero 6 wlozylem jego plytke do cdromu czysta do nagrywarki i ustawilem w nero zeby zrobiulo obraz na dysk jak zaczelo kopiowac obraz na dysk to pojawilo sie jakies okno o katalogowaniu i czas usiekajacy bodajze od 20 s odliczalo nie wiedzialem co zrobic wiec po 20 s zamklo sie to okno i skopiowalo obraz na dysk ustawilem zeby nagrolo na czysta plytke predkoscia 4x bo laser w soniaku by chyba nie odczytal zapisanej plytki szybsza predkoscia ok zaczelo nagrywac i jeb nagrywa 8x juz mnie zagrzalo ( pytanie nr 1 dlaczego nagrwyalo 8x jak zaznaczylem 4x) ok i nagralo ta plyte przyszedl kumpel dalem mu ta plytke za 10 min widze go u mnie spowrotem i mowi ze nie dziala :( ( pytanie nr 2 co zrobilem zle ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 po pierwsze : PRZECINKI I KROPKI CHŁOPIE!!!!!!!! przeciez tego nie da sie czytac... a co do problemu to sprobuj moze ClonyXXL(znajdzie zabezpieczenie), a pozniej CloneCD.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 po pierwsze : PRZECINKI I KROPKI CHŁOPIE!!!!!!!! przeciez tego nie da sie czytac... a co do problemu to sprobuj moze ClonyXXL(znajdzie zabezpieczenie), a pozniej CloneCD.. A w nero sie nie da ? Nie lubie clona , a co to clony xxl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 hmmm - jeszcze nie spotkalem giery na PS1 której by sam CloneCD nie skopiował .... może "oryginał" jest kopnięty? PS. co to za giera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 hmmm - jeszcze nie spotkalem giery na PS1 której by sam CloneCD nie skopiował .... może "oryginał" jest kopnięty? PS. co to za giera? Czyli tylko w cloncd to skopiuje ? Wystarczy sam cloncd czy musi miec jakis dodatek do playstation ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 lub alcoholem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...