Skocz do zawartości
deeejot

Nagrywanie plyty na sonyplaystation - troche dlugie

Rekomendowane odpowiedzi

Otoz przyszedl do mnie kolega i mowi masz tu gre dal mi tez czysta plytke "esperansa"700 mb i mowi wez mi to przegraj . No to ja spoko mowie przyjdz za 30 min wziolem odpalilem nero 6 wlozylem jego plytke do cdromu czysta do nagrywarki i ustawilem w nero zeby zrobiulo obraz na dysk jak zaczelo kopiowac obraz na dysk to pojawilo sie jakies okno o katalogowaniu i czas usiekajacy bodajze od 20 s odliczalo nie wiedzialem co zrobic wiec po 20 s zamklo sie to okno i skopiowalo obraz na dysk ustawilem zeby nagrolo na czysta plytke predkoscia 4x bo laser w soniaku by chyba nie odczytal zapisanej plytki szybsza predkoscia ok zaczelo nagrywac i jeb nagrywa 8x juz mnie zagrzalo ( pytanie nr 1 dlaczego nagrwyalo 8x jak zaznaczylem 4x) ok i nagralo ta plyte przyszedl kumpel dalem mu ta plytke za 10 min widze go u mnie spowrotem i mowi ze nie dziala :(

( pytanie nr 2 co zrobilem zle )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po pierwsze : PRZECINKI I KROPKI CHŁOPIE!!!!!!!! przeciez tego nie da sie czytac...

a co do problemu to sprobuj moze ClonyXXL(znajdzie zabezpieczenie), a pozniej CloneCD..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi