Vadeer Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Własnie przed chwilką odebrałem Bartona 2500+ o jakiś dziwnych numerach: AXDA2500DKV4D Z378877L30708 IQYFA 0350 RPMW Procek ma zablokowany mnożnik, przechodzi Superpi 16M na defaultowym napięciu(będę chciał sprawdzić na niższyn napięciu), a Prime zapuszczę wieczorem.Pozdr. hehe procesor prawie nowka, chyba dopiero co przez clo przeszedl... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Własnie przed chwilką odebrałem Bartona 2500+ o jakiś dziwnych numerach: AXDA2500DKV4D Z378877L30708 IQYFA 0350 RPMW Procek ma zablokowany mnożnik, przechodzi Superpi 16M na defaultowym napięciu(będę chciał sprawdzić na niższyn napięciu), a Prime zapuszczę wieczorem.Pozdr. hehe procesor prawie nowka, chyba dopiero co przez clo przeszedl......no niby z 50-tyg. :P To już mój drugi procek jaki zamówiłem u Krostrego ale nie ukrywam, że jestem tym mile zaskoczony. Zapuściłem SuperPi16M na 1,65V i przeszedł test bez błędu. Dziwią mnie natomiast te dziwne numery:Z378877L30708 ???-nie wiem jak je rozszyfrować??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 nie bardzo rozumiem. masz zwyklego bartka na zwyklym napieciu. wiec dlaczego ma tobie nie przechodzic testu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 nie bardzo rozumiem. masz zwyklego bartka na zwyklym napieciu. wiec dlaczego ma tobie nie przechodzic testu?...no bo widzisz -nie każde Bartony 2500+_ idą 11x200 na napieciu 1,65V a już napewno mało które przechodzą SuperPi16M i Prime na 1.6V. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 nie bardzo rozumiem. masz zwyklego bartka na zwyklym napieciu. wiec dlaczego ma tobie nie przechodzic testu?...no bo widzisz -nie każde Bartony 2500+_ idą 11x200 na napieciu 1,65V a już napewno mało które przechodzą SuperPi16M i Prime na 1.6V. :Pwidzisz nie poaptrzylem na opis. my bet! congartulations! musze chyba pogadac z tym Krostym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 A dlaczego miały by niebyc ? Z tego co dowiedziałem sie od przedstawiciela amd to procki od 2700+ pozostaja odblokowane ze wzgledu na duza cene - uwazaja ze jak ktos kupi 2800+ to znaczy ze niechce go podkrecac, ma tyle kasy ze go stac na dobry procek Na potwierdzenie dodam ze przetestowałem 2800+ z 40 tygodnia i był odblokowany - spokojne 2.5 gh - akurat fajna sztuka sie trafiła a tu cie zaskocze ... szukam bartka odblokowanego i moze być nawet 2800+ ... i są zablokowane 45 tydzień Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 no to wal domnie na priva, mam jeszcze jednego zapowiada sie ciekawa sytuacja z 2800+ zobaczymy jak dostane nowa serie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Niestety 2800+ sa juz poblokowane. Sam zamowilem 1 sztuke - wsadzam do plyty i kicha. Bylo to u kumpla w sklepie wiec nawet serii nie spisalem - tylko oddalem mu tego procka i juz mnie nie bylo. Rozmawialem ze znajomym i powiedzial ze chyba ze 4 2800+ sprawdzal i tez byly poblokowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Qrcze oni ich chyba nigdy nie odblokują :cry: A ja muszę do poniedziałku zamówić Bartka 2500 :| Taka okazja się trafiła i bym wymienił sobie mojego bo idzie stabilnie na max 215 FSB, a tak to bym się mnożnikiem pobawił :) Może ktoś ma do sprzedania jakiegoś niezłego, odblokowanego Bartka do wysokiego O/C :?: :) Jak tak to niech wyśle do mnie na PW info :) PS.Sorki, że nie dałem tego w dziale "Kupię" no ale tu większe szanse że ktoś z takim Bartkiem przeczyta ;) (Jeszcze raz sorki) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 hm mozesz poszukac na allegro ja tam jakis miesiac temu kupilem zarombistego bartka jedynie tam mozesz znalezc odblokowanego chciaz tez moze byc ciezko bo sam tak czasem zagladam i bardzo bardzo zadko jest jakas ciekawa seria mi sie udalo i to za jaka cene 380 zl nowka procek :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Jedyne co znalazłem to procek: Athlon XP 2500+ AXDA2500DKV4D AQXEA 0330VPMW Y864707201207 Będzie dobry do O/C :?: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 no sadzac po seri to bedzie z odblokowanym mnoznikiem ja mam 0331 i mam odblokowany powinien byc fajny odblokowane byly do 40 tygodnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...