Warrior Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Które remixy są najwydajniejsze, bo jest ich bardo dużo na necie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Ja polecam 3.14j - do sciagniecia TU Mam, uzywam i jestem z nich BARDZO zadowolony - praktycznie nie mam zadnych problemow 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Jak jest z dźwiękiem i czy Cpu utilization jest duże tak jak w 3.13 ? I czy IDE SW w tym remixie opłaca się instalować ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Dzwiek jak najbardziej ok, wiec nie wiem o co ci dokladnie chodzi :?: IDE SW nie instalowalem (wcisnalem "no" podczas instalacji) i smigam na normalnych sterach do IDE - w Nero, i innych programach nie ma problemu Przy moim dysku CPU utilization w HDTachu 2.70 na poziomie 11~14% Jak zrobie sobie backup, to zainstaluje IDE SW i zobacze co/czy cos daja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Jak zrobie sobie backup, to zainstaluje IDE SW i zobacze co/czy cos daja... I co. Czy coś dało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 No time 4 testing... Christmas commin', porzadki do robienia - moze w czasie swiat cos poprobuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Jesli komus sie chce, to tutaj zgromadzonych jest kilka pakietow remix dla kilku wersji windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 a poweidzcie jak wypadaja one na tle normalnych sterow on NV. Obecnie smigam na 3.13 i nie widze zadnej roznicy w porownaniu do 2.03 :/ czy przesiadka na te remixy cos da i co?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 a poweidzcie jak wypadaja one na tle normalnych sterow on NV. Obecnie smigam na 3.13 i nie widze zadnej roznicy w porownaniu do 2.03 :/ czy przesiadka na te remixy cos da i co?? na to pytanie ci nikt nie odpowie. u kazdego każde stery działają inaczej. u mnie np. 2.03 powodują trzaski w dzwiękach, a na 3.13 remixy jest ok. a u ciebie 2.03 działają ok. u mnie natomiast nie. i mozna takie rzeczy wymieniać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 a poweidzcie jak wypadaja one na tle normalnych sterow on NV. Obecnie smigam na 3.13 i nie widze zadnej roznicy w porownaniu do 2.03 :/ czy przesiadka na te remixy cos da i co?? na to pytanie ci nikt nie odpowie. u kazdego każde stery działają inaczej. u mnie np. 2.03 powodują trzaski w dzwiękach, a na 3.13 remixy jest ok. a u ciebie 2.03 działają ok. u mnie natomiast nie. i mozna takie rzeczy wymieniać :) Dokladnie :!: To mniej wiecej kwintesencja remixow - trzeba probowac samemu, bo dzialaja inaczej na kazdym kompie (niestety) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 to ja zostaene przy tych 3.13 bo nie lubie kombinowac ze starami jak wszystko chodzi dobrze, a reinstalka windy w razie czego mi sie nie widzi, zwlaszcza, ze nie robilem tego od poltora roku :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 panowie to ja zadam pytanie troche z innej bajki a moze nie... czy jest jakis sposob aby szybczej wykrywalo hdd podczas wlanczania kompa (ustawiony jako pierwszy bot inne sa wylaczone)?? u mnie na 3.13 z IDE SW trwa to kolo 5-7s,podczas gdy u kumpla na barracudzie IV po zmianie na owe 3.13 zajmuje ledwie 1s 8O dodam ze na tych dolaczonych na kompakcie (chyba2.45) trwa to rownie dlugo ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...