eMTi3 Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Super :) modzik :) bardoz mi sie podoba ta klawiatura oraz wiatrak z przódu i u góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WirMaX Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Nie nio po prostu BOMBA :) Ale FDD Mogłby być faktycznie srebrny :) IMHO SupER :twisted: !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 prawda FDD srebrny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoSF Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 No no, dla mnie MEGA!!!! Zmieniłbym jedno - kolorki niektórych podświetleń, ale buda wyszła SUPER - dużo inwencji, oj dużo, a roboty jeszcze więcej. A ta klawiaturka - TRACER jak mniemam (buda też hyhy)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Modzik BARDZO mi sie podoba - swietna, estetyczna robota... ale jakbys dolozyl WC na NB i GPU to troszke by sie zagescilo w srodku - a tak, to jak najbardziej OK :!: Congrats :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Dzięki za wszelkie sugestie i uwagi. Jak już wcześniej pisałem wezmę je sobie do serca przy następnym modzie- ten był pierwszy i przy jego robieniu wiele się nauczyłem 8) - a nie ma lepszej nauki niż nauka na własnych błedach. Jeśli chodzi o chłodzenie wodą pozostałych komponentów- ta buda (wraz z zawartością) "za chwilę" znajdzie się na allegro- mam w domu jeszcze 2 całe kompy więc następna będzie all in water :twisted: . FDD jest szara i ledwo co ją widać więc trzeba naprawdę dużego zooma zrobić żeby stwierdzić jej zbyt jasny kolor :D . BTW- mam już następną "ofiarę". Trafiłem naprawdę nietypową obudowę- WIELCE podatną na modding. Na razie jest brudna i porypana... Ale potencjał ma :D : Do przeczytania w następnym topicu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 tylko jedno pytanie to chlodzenie na grafie to ten miedziany radiator z allegro ??? Kiedys go proponowalem na forum - mam pytanie jesli to on czy nie jest za ciezki na grafe i jak go zamontowales Mod super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 super ta nowa obudwa ma fajne krztałty :) i wogole cool ale ten brud(rdza) blee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 tylko jedno pytanie to chlodzenie na grafie to ten miedziany radiator z allegro ??? Kiedys go proponowalem na forum - mam pytanie jesli to on czy nie jest za ciezki na grafe i jak go zamontowales Mod super Tak- to ten z allegro. Nie jest za ciężki, jest w-sam-raz. Nawierciłem w nim dwa otwory, nagwintowałem je i przykręciłem do karty za pomocą dwóch śrubek średnicy 4mm i gumowych podkładek. Obroty wentyla sterowane z panelu przedniego ofkoz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 No ta nowa jest fajna. Ciekawe jakiej produkcji. Najczęściej nietypowe budy wypusczają duże firmy. Vobis ma często ciekawe budy, optimus zresztą też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 eee no co wy nie widzice ze to codegen ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 eee no co wy nie widzice ze to codegen ??????? No raczej nikt nie zna producenta każdej obudowy :?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Znaczek "SP" na lewym boku według mnie świadczy, że to codegen, ale ciekawych kształtów tak czy siak nie można mu odmówić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Mechl!n czemu sprzedajesz tą obudowę, już Ci się znudziła ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Robię następną- na tą nie ma już miejsca :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondzioR Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 obejrzenie poraz kolejnych wszystkich fotek zmobilizowało mnie :) i chyba jutro zaczne pierwsze przymiarki domojego moda, rozmontuje kompa i skocze odebrać plexi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondzioR Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 obejrzenie poraz kolejnych wszystkich fotek zmobilizowało mnie :) i chyba jutro zaczne pierwsze przymiarki domojego moda, rozmontuje kompa i skocze odebrać plexi :) slicznie poprostu ślicznie !!! pozdro 600 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasek21 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zajebisty MOD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro jade po kawalek blachy (takiej ala alum. jak w windach czy przy tuningu samochodow!!) Zobaczymy co wyjdzie, jak cos zrobie, zrzuce fotki!! Pewnie to bedzie z 10% tego co zrobil mechl!n ale to wszystko przez jego MOD!!!!!!!! OK!!!!!!! pozd. Zobaczymy co jutro "wymodze"!? Pozd. Ps. Ciekawe jak wyjda Ci inne mody? - Życze powodzenia!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 ja zaczolem robic moda 1.5 miecha temu i do tej pory go skonczyc niemoge bo mi szkoda hajsu na uszczelke do okna;) do cholery do tego musze ja zamawiac z allegro bo bylem w paru sklepach i nigdzie takiej nie maja:( a chodzi mi o zwykla uszczelke U... moze ktos wie gdzie w wawie mozna dostac takie cus:) a co do modzika to spoko nawet:) fajnie wyglada:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=mis= Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 PL4Y3R-PL - idz do elektronika i kup kabel 2 żyłowy, Pewnie będzie kosztował 1,20 pln za metr. Przejedz go nożem i już masz uszczelkę. Niewiem ile tego potrzebujesz ale pewnie w 100 pln się zmieścisz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Albo i jednożyłowy, aby słusznej grubości (4 mm^2 i więcej, ale lepiej linka niż drut - łatwiej obrzezać) i odpowiedniego koloru. Do tego (wariant pesymistyczny) nożyk do tapet za 3 pln i imaginuj sobie, ile jeszcze "hajsu" ci zostanie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Uszczelke w wawie dostaniesz na Puławskiej 74. To jest dokladnie naprzeciwko miejsca gdzie Dolna dochodzi do Puławskiej. Mały sklep z artykułami gumowymi. Profili do wyboru do koloru. A teraz wisisz mi piwo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 dzieki ziomek niedlugo tam pojade:) a piwo to przy okazji:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=mis= Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 W Warszawie jest pewnie 100 tyś sklepów gdzie można taką uszczelkę kupić :D Tylko czasami trzeba się rozejrzeć.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 W Warszawie jest pewnie 100 tyś sklepów gdzie można taką uszczelkę kupić :D Tylko czasami trzeba się rozejrzeć.... Uwierz mi że nie jest wcale tak różowo. W moim przypadku dopiero chyba 7 czy 8 sklep z kolei miał coś takiego na podorędziu. A szukałem w opcji "książka tel w dłoń i jedziemy". Na moim zadupiu w legionowie pod wawą, jest spory sklep gumowy, mieli cuda wianki, uszczelki, ch.. muje dzikie węże, ale jak facetowi powiedziałem "Profil gumowy U" to zrobił wielkie oczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=mis= Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 A mało to tam jest supermarketów typu obi, mediamarkt czy nawet geant ? Do tego jakieś bazary i od groma sklepów elektronicznych. Tylko trzeba się trochę rozejrzeć. A taki kabel to nawet na wysypisku śmieci da się znaleźć. Więc niemów mi że w warszawie ciężko o taki kabel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Szczur tez jestem z Legionowa,no prawda u nas zbytnio czegos takego nie ma ( no jedynie cos wiekszego to Obi w jabłonnie),ale ja na to mam sposob Translud/samochod mode on i jestemy w wawie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 naprawde ta uszczelke tak latwo niejest znalesc tez zwiedzilem pare sklepow gdzie mieli wszystkie uszczelki tylko nie taka w obi powiedzieli ze 1 raz taka widza.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 mis: W Obi czy Leroyu byla 1 (slownie JEDNA) uszczelka o profilu U i to na dodatek z jakims gownianym wzorkiem, cos jak wycieraczka(?). I nie mowimy o kablu tylko o profilu gumowym. OK, mozna zrobic wykonczenie z kabla, ale to nie to samo. gib: hehe dobrze spotkac kogos od siebie z wiochy;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 legionowo o_O przejezdzam tamtedy jak jade na dzialke :) rzeczywiscie to wies:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...