buszi Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 ja cie kręcę!!! rewela!!! respekta!!! więcej takich modów!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Mechl!n lachudro, czemu nie ma updejtow?:) I co zrobiles z siatka co ci podeslalem;) A co do wiochowatosci mojej miesciny: a i owszem. Co z tego ze 55 tys mieszkancow... Same bloki prawie. No ale za to jestesmy najbezpieczniejszym miastem w wojewodztwie:D Szkola policyjna zobowiazuje;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Apdejty będą- jak tylko skończy się lato (szkoda słońca na siedzenie w warsztacie) tylko nie w tym topicu- ten jest już sprawą zamkniętą- dawno już sprzedałem tą obudowę. Dla przypomnienia- opis następnej (ciągle unfiniszednej) modyfikacji jest w topicu o jakże zaskakującym i oryginalnym tytule "noname2" :wink: :D . shch00r - miałem Ci podziękować przy okazji kolejnego apdejtu w temacie nn2 ale mogę i tu- WIELKIE DZIĘKI! Cieszy fakt, że są jeszcze bezinteresowni ludzie. Szczęściarze- Wasze "wiochy" mają ponad 50 tys. mieszkańców... moja ma ich 25 tys. :( . Oczywista nie martwi mnie mała populacja tylko dostępność różnych rzeczy (uszczelki, oringi, plexa, miedź, alu, itp). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 mechil!n u mnie jest ~i nie ma nic z wymienionych przez ciebie rzeczy :P wiec nie marudz i od wrzesnia do roboty w warsztacie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 no moje gratulacje jak dla mnie to jeden z lepszych modów w Polsce ładna robota podoba mi się ! I wkońcu moda można nazwać modem a nie standartem ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...