obi oba Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 witam, mam problem mam czarny obraz na monitorze LCD na złączu analogowym, monitor jest OK, na innym kompie działa, stery to Catalyst 3.9 co się dzieje? pomocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 9200 i caty 3.9 moga sie ze soba gniewac ... potestuj na innych sterach < 3.8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Może przegiąłeś z częstotliwością odświeżania obrazu, dla LCD zaleca się 60 lub 75Hz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi oba Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 częstotliwość już zmieniałem, rozdzielczość również, sprawdzę jeszcze inne stery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 witam, mam problem mam czarny obraz na monitorze LCD na złączu analogowym, monitor jest OK, na innym kompie działa, stery to Catalyst 3.9 co się dzieje? pomocy wes mnie strasz bo niedluga mam zamiar kupic sobie lcd a tez masz r9.2k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi oba Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 inne stery nic nie dały, dziwne ,że monitor CTR działa normalnie(inny kabel czy co ?), uszkodzone wyjscie? u kumpla na takiej karcie monitor LCD działa bez problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...