Varrol Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 No i wie coś ktos o tym? Właśnie zadzwonili do mnie z banku, ale akurat miałem komórkę wyłączoną i na skrzynce mi wiadomość zostawili ... i się w końcu nie spytałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ja jak zadzwonilem na ich infolinie to dowiedzialem sie tyle ze beda w razie czego mnie scigali do tych 50.000 jezeli sie zadluze i nie bede splacal ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 OK, założyłem konto w Vokswagenie... dokumenty, które mi odesłali trzymałem chyba z miesiąc zanim wysłałem (coż zapomniało się) Wszystko posżło szybko, kartę, token itp. dostałem w niecałe dwa tygodnie - konto dopiero od jutra będzie aktywne... Co do tego 50k to nie ma się czego bać - nie mozna bezpodstawnie nałożyć kary... wiec ten zapis jest ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 ja juz dawno mam to konto ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...