mich Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 czy jest jakas mozliwosc kozystania np z e-mula (lub innych programow p2p) w dialog junior czy mozna to jakos odblokowac?? jak tak to w jaki sposób Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Moj kuzyn ma tego junior-shita... kiedys cos kombinowal z "http tunneling" ale nie wiem co z tego wyszlo. Pogogluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juur Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 tylko.....kaza....i spokojnie bedziesz miał.........p2p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 kaza nie chodzi czy jest jakis sposob aby ominac ich zabezpieczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 kaza nie chodzi czy jest jakis sposob aby ominac ich zabezpieczenia? Jak to nie chodzi... U mnie chodzi i Kazza i DC+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Nie wiem na czym polega te zabezpieczenie p2p ale moge sie tylko domyslac :] jezeli na blokadzie portow to skoluj sobie jakies socks proxy i programik (darmowy) freecap ktory przekieruje polaczenia na proxy :P, no a jesli program p2p obsluguje proxy to je tylko wpisac tam :P, jezeli te zabezpieczenie polega na filrowaniu pakietow to by mogloby cie chyba uratowac szyfrowanei ssl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...