Skocz do zawartości
paprotek

piszczenie na r9,2k szafira

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam ta karte co w podpisie i gdy wlaczam kompa to slysze taki pisk (chyba z kondensatorow) przez okolo 30 s. potem on moja i jest all OKej :) aha tak sie dzieje jak komp jest wlaczany po okolo 1h nie uzywania. ktos wie czemu tak jest :?: i jak temu zaradzic :?: z gory thx :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jejka bierzecie mnie za lame czy co :?: przeciez napisalem ze z grafiki :!: :| dopoki nie mialem tego radeona all bylo cicho, jak wsadzilem go do kompa to od razu piszczal, wyjelem go i wlozylem stara grafike i znowu cisza :| ale przeciez nie kupilem go zeby na polce lezal :| to napewno jego wina (radeona), chcialem sie dowiedziec czy ktos juz mial taki problem :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi piszczy Ti4600- ale tylko w 3D. W 2D jest cicho.

Piszczy jakaś cewka z rdzeniem czy cóś- takie cóś, co często piszczy w zasilaczach.

ale chodzi o to ze jak komp mi sie uruchamia to piszczy, a potem przestaje :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piszczy jakaś cewka z rdzeniem czy cóś- takie cóś, co często piszczy w zasilaczach.

Może piszczy jakiś element dopuki się nie nagrzeje :roll: najlepszym wyjsciem bedzie, jak jest gwara, wymiana karty dla bezpieczeństwa coby nie było pózniej zonka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może piszczy jakiś element dopuki się nie nagrzeje :roll: najlepszym wyjsciem bedzie, jak jest gwara, wymiana karty dla bezpieczeństwa coby nie było pózniej zonka.
no to fajnie... kupilem ja w barwkompie :| i teraz mnie przesylka czeka :| na moj koszt :| chyba ze sie myle :?: powiedzcie mi jak to jest z gwara w sklepie internetowym :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...