paprotek Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 witam mam ta karte co w podpisie i gdy wlaczam kompa to slysze taki pisk (chyba z kondensatorow) przez okolo 30 s. potem on moja i jest all OKej :) aha tak sie dzieje jak komp jest wlaczany po okolo 1h nie uzywania. ktos wie czemu tak jest :?: i jak temu zaradzic :?: z gory thx :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 a jestes pewien ze to nie odglos z wentyla ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 a jestes pewien ze to nie odglos z wentyla ?hmmm... poczekaj... :idea: ja mam tylko radiator :lol: na powaznie: nie nie mam wentyla tylko sam radiator :) takze to nie to :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 heheh :oops: :oops: :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 przysluchaj sie czy to piszczenie nie dochodzi moze z zasilacza! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 pewnie to wentyl w zasilaczu albo na procku tak piszczy no chyba ze masz nagrywarke z wentylatorkiem takim malym jak w Yamaha 4X :) to tez moze on piszczec. ja juz kilka razy oliwilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 jejka bierzecie mnie za lame czy co :?: przeciez napisalem ze z grafiki :!: :| dopoki nie mialem tego radeona all bylo cicho, jak wsadzilem go do kompa to od razu piszczal, wyjelem go i wlozylem stara grafike i znowu cisza :| ale przeciez nie kupilem go zeby na polce lezal :| to napewno jego wina (radeona), chcialem sie dowiedziec czy ktos juz mial taki problem :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Mi piszczy Ti4600- ale tylko w 3D. W 2D jest cicho. Piszczy jakaś cewka z rdzeniem czy cóś- takie cóś, co często piszczy w zasilaczach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Mi piszczy Ti4600- ale tylko w 3D. W 2D jest cicho. Piszczy jakaś cewka z rdzeniem czy cóś- takie cóś, co często piszczy w zasilaczach. ale chodzi o to ze jak komp mi sie uruchamia to piszczy, a potem przestaje :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Mi piszczy Ti4600- ale tylko w 3D. W 2D jest cicho. Piszczy jakaś cewka z rdzeniem czy cóś- takie cóś, co często piszczy w zasilaczach. ale chodzi o to ze jak komp mi sie uruchamia to piszczy, a potem przestaje :|Może piszczy jakiś element dopuki się nie nagrzeje :roll: najlepszym wyjsciem bedzie, jak jest gwara, wymiana karty dla bezpieczeństwa coby nie było pózniej zonka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Mi piszczy Ti4600- ale tylko w 3D. W 2D jest cicho. Piszczy jakaś cewka z rdzeniem czy cóś- takie cóś, co często piszczy w zasilaczach. ale chodzi o to ze jak komp mi sie uruchamia to piszczy, a potem przestaje :|Może piszczy jakiś element dopuki się nie nagrzeje :roll: najlepszym wyjsciem bedzie, jak jest gwara, wymiana karty dla bezpieczeństwa coby nie było pózniej zonka.no to fajnie... kupilem ja w barwkompie :| i teraz mnie przesylka czeka :| na moj koszt :| chyba ze sie myle :?: powiedzcie mi jak to jest z gwara w sklepie internetowym :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...