Gość Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Narazka wszystkim fajnym ludzikom, ktorzy byli na tym forum. Ryper, Kaloryfer, VIP, Wofek i reszta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Yy mozna znac powod? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Niestrasz niestrasz bo sie zesrasz ! PAPA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 no to nereczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 żegnam... nie powiem zeby było mi smutno z tego powodu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 ale dlaczego odchodzisz........? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 No co ty PIT_er ? Ale jak to prawda to żegnaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Narazka wszystkim fajnym ludzikom, ktorzy byli na tym forum. Ryper, Kaloryfer, VIP, Wofek i reszta... Hehe, nie powiem żebym był jakoś wyjątkowo smutny z tego powodu.... :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 thx ze o mnie pamietales :D I narka, btw: wpadnij kiedy na chata :D a czemu odchodzisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Narazka wszystkim fajnym ludzikom, ktorzy byli na tym forum. Ryper, Kaloryfer, VIP, Wofek i reszta... Hehe, nie powiem żebym był jakoś wyjątkowo smutny z tego powodu.... :wink: :D A ja mysle ze powinno ci byc przykro bo tracisz userow ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 thx ze o mnie pamietales :D I narka, btw: wpadnij kiedy na chata :D a czemu odchodzisz? Odchodzi pewnie dlatego ze sie nie dogadal w temacie lisek xero ! Dostal zjebke wkuzyl sie i stwierdzil ze sobie pujdzie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 A ja mysle ze powinno ci byc przykro bo tracisz userow ! Nie, akurat takich userów jak PIT_er czy Tristan nie jest mi szkoda... Zależy mi na ludziach, którzy potrafią dyskutować na poziomie i o takich z pewnością będę zabiegał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 pa pa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 A ja mysle ze powinno ci byc przykro bo tracisz userow ! Nie, akurat takich userów jak PIT_er czy Tristan nie jest mi szkoda... Zależy mi na ludziach, którzy potrafią dyskutować na poziomie i o takich z pewnością będę zabiegał. Nadal widze u ciebie zemste, zarowno u Tristan jak i u PIT_era, jak Tristan i PIT_er ci nawtykali wtedy to mala bania. Zmieszali cie z blotem doslownie, pozatym nie tylko oni ! Wszyscy w jednej chwili stawili sie przeciwko tobie ! Tylko paru lamusow cie bronilo ale to byly osoby ktore rzeczywiscie po prostu "liza ci dupe". Pozatym sami zobaczcie uzytkownicy forum ! Zobaczcie ! http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=1707...a+szczegolnosci Naprawde warto ! Zobaczcie kim jest naprawde Piotr Lisowski ! __ Nie dosc ze wtedy ci nawtykali to jeszcze mieli lepsze osiagi w podkrecaniu, i to za mniejsza cene ! Jeszcze raz ten link http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=1707...a+szczegolnosci ! __ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Moim zdaniem Tristan i PIT_er wnosili dużo do tego forum. Może nie zawsze przebierali w słowach ,ale ogólne wrażenie jak dla mnie robili dobre. Widzę ,że powoli forum sklania się do tego ,że w końcu zostanie na nim banda lamerków (bez urazy :wink: ) i nie będzie komu pisać wartościowych postów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Lisek, powiedz cos na swoja obrone chociarz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Lisek, powiedz cos na swoja obrone chociarz ! A co mam pisać? Uważam że nie muszę się bronić... Od tamtego momentu zmieniło się sporo (a na tamten temat wiele mówilem)... Jakbym chciał zrobić zemstę, to po pierwsze wyleciałby Yoshi_80 :D hehe.... A teraz po prostu jeżeli ktoś będzie mnie lub forumowiczow bezpodstawnie oskarżał i bluzgał na mnie poleci stąd... Jak juz powtarzałem będę się starał podnieść poziom merytoryczny kulturalny tego forum, a koledzy Tristan i PIT_er silnie w tym przeszkadzali. Co z tego jeśli oni znali się na podkręcaniu, ale nie potrafili napisać jednego posta nie obrażając przy tym nikogo?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Napisalem cos ale usunalem, moze ktos wychwycil, niewiem, nie obchodzi mnie to. Ale ludzie sami widza i jeszcze zobacza co ty tu wyczyniasz, i jak sie lansujesz tym ze jestes tu moderatorem i wlascicielem tweak.pl . Bo ty SAM SOBĄ reprezentujesz SAMEGO SIEBIE ! I rzeczywiscie jak zauwazyl Yoshi_80, jak tak dalej pojdzie to na forum zostana same lajzy, cipki i dupoliskolizy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 I rzeczywiscie jak zauwazyl Yoshi_80, jak tak dalej pojdzie to na forum zostana same lajzy, cipki i dupoliskolizy. Czyli na Ciebie Lisek moze liczyc do konca ? BTW Lisek czy mozecie zrobic cos z moim ulubiencem AKa bo on jest strasznie glupi ! zablokujcie caly ten jego wypizdowek zeby nie zakladal kolejnych "kont" bo inaczej to mnie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ica zezre od czytania jego postow ! Sorry za OT A to na poprawe humorku ! Wielu ludzi z tweaka mówili że jestem je******* ale mam w zanadrzu inne bronie. Np.P1 266 @ 395. Całość jest chłodzona 2 peltrzakami 72W+WC((kombinuje jak Bekrut nad F/C) Woda w WC ma ok 32 stopni a p1 ma -8 na idle a w stress 2c oczywiscie slowa mojego ulubienca ! Ciekawe tylko ze p1 skonczyli robic na 200mhz i 233 do laptopow ! Ale ja sie tam nie znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 nareszcie sobie poszedl hyhy, joke :P szkoda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Ciekawe tylko ze p1 skonczyli robic na 200mhz i 233 do laptopow ! Ale ja sie tam nie znam Nie to żebym go bronił (bo nie mam o nim zdania, za krótko tu jestem), ale z tego co wiem P1 MMX były do 266 Mhz (a troche o tym sprzęcie wiem bo niewiele lepszy mam i ciągle grzebię w różnych starociach :-) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 ciekawe ! widziales na oczy ? bo ja sie konsultowalem i jakos nikt nie slyszal nie widzial a nawet nie wiedzial ! a sprzetu widzieli duzo ! i mieli jeszcze wiecej ! Ale moga sie mylic ! Co do samego podkrecenia to zastanawiam sie jaka plyta dawala takie mozliwosci ! Heh ja tam w to nie wieze ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Owszem widziałem :-) Sam miałem dość długo P1 200 MMX, a u ojca w pracy P1 233 MMX chodzące zresztą jakiś czas jako 300, a co do płyty to jaki problem? Każda płyta z socket7 obsługująca k6-2 pozwala też instalować pentiumy I :-) W każdym razie nie wierzę żeby jakiekolwiek pentium1 przy nieważne jakim chłodzeniu poszło na prawie 400 mhz, dużo się z nimi bawiłem i poprostu nie wstawały na więcej niż 300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Napisalem cos ale usunalem, moze ktos wychwycil, niewiem, nie obchodzi mnie to. Ale ludzie sami widza i jeszcze zobacza co ty tu wyczyniasz, i jak sie lansujesz tym ze jestes tu moderatorem i wlascicielem tweak.pl . Bo ty SAM SOBĄ reprezentujesz SAMEGO SIEBIE ! I rzeczywiscie jak zauwazyl Yoshi_80, jak tak dalej pojdzie to na forum zostana same lajzy, cipki i dupoliskolizy. Wiesz kiedy następuje przegięcie pały?? Właśnie w tym momencie... Ty człowieku masz chyba jakeiś kompleksy czy coś? Idź wyżyj się i nie truj mi tutaj powietrza, bo tych twoich jakże głębokich komentarzy, które powtarzasz po kilka razy już się czytać nie daje. Ale najbardziej mi się spodobało że "sam sobą reprezentuje samego siebie" :)))) ROTFL :))))) Powiedz mi jeszcze co ja tutaj wyczyniam? staram się utrzymać w miarę porządek.. Zobacz na siebie co ty piszesz a później zacznij oceniać innych. To tyle co mam do powiedzenia, żegnam pana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Owszem widziałem :-) Sam miałem dość długo P1 200 MMX, a u ojca w pracy P1 233 MMX chodzące zresztą jakiś czas jako 300, a co do płyty to jaki problem? Każda płyta z socket7 obsługująca k6-2 pozwala też instalować pentiumy I :-) W każdym razie nie wierzę żeby jakiekolwiek pentium1 przy nieważne jakim chłodzeniu poszło na prawie 400 mhz, dużo się z nimi bawiłem i poprostu nie wstawały na więcej niż 300. To jak mi znajdziesz p1 266 to chetnie kupie i uwieze ze sa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Hehe a nie może być 233? :lol: Mam taki do opchnięcia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Hehe a nie może być 233? :lol: Mam taki do opchnięcia :)Nie mam byc 266 :) bo musze uwiezyc ! BTW przejzalem allegro i ebay i nikt nie mam 266 ! wiec cos mi sie tu nie podoba :) bo na ebay maja wszystko ! a jak czegos nie maja to znaczy ze tego nie ma wogole ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Ok, jak znajdę to dam znać :) (zastanawiam się tylko gdzie szukać skoro tam nie ma 8O ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 na szrotach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...