libero Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 moze nie do konca ale cos w tym jest . :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 dobra na tym mozemy skonczyc, z reszta jestem juz zmeczony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Napisalem cos ale usunalem, moze ktos wychwycil, niewiem, nie obchodzi mnie to. Ale ludzie sami widza i jeszcze zobacza co ty tu wyczyniasz, i jak sie lansujesz tym ze jestes tu moderatorem i wlascicielem tweak.pl . Bo ty SAM SOBĄ reprezentujesz SAMEGO SIEBIE ! I rzeczywiscie jak zauwazyl Yoshi_80, jak tak dalej pojdzie to na forum zostana same lajzy, cipki i dupoliskolizy. jak na forum na razie zostaje, mimo że ostatnimi czsy to ja toczyłem chyba najgorętszą dyskusje z adminami i moderatorami, jakoś nikt mnie za to nawet nie próbował wywalić, owszem było sporo informacji na priv ale nigdzxe nie było napisane że koniec dyskusji bo wylecisz, a nie uważam się za łajze, cipke i dupoliskoliza. Pisząc to nie obraziłeś wcale Liska tylko mnie i innych którzy na tym forum przebywają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Napisalem cos ale usunalem, moze ktos wychwycil, niewiem, nie obchodzi mnie to. Ale ludzie sami widza i jeszcze zobacza co ty tu wyczyniasz, i jak sie lansujesz tym ze jestes tu moderatorem i wlascicielem tweak.pl . Bo ty SAM SOBĄ reprezentujesz SAMEGO SIEBIE ! I rzeczywiscie jak zauwazyl Yoshi_80, jak tak dalej pojdzie to na forum zostana same lajzy, cipki i dupoliskolizy. jak na forum na razie zostaje, mimo że ostatnimi czsy to ja toczyłem chyba najgorętszą dyskusje z adminami i moderatorami, jakoś nikt mnie za to nawet nie próbował wywalić, owszem było sporo informacji na priv ale nigdzxe nie było napisane że koniec dyskusji bo wylecisz, a nie uważam się za łajze, cipke i dupoliskoliza. Pisząc to nie obraziłeś wcale Liska tylko mnie i innych którzy na tym forum przebywają Hmmm, Liska nie chcialem obrazac, a jezeli kogos urazilem to sorka, juz jest wszystko zalatwione, i bedzie spokoj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 niie chce mi sie nawet wnikac kto zaczal o tych pentium 266 mm: http://www.intel.com/design/intarch/mmx/mmx.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Zwracam honor ! A jednak sa ! :) heh moj blad ! Ale o podkreceniu to ja juz pisac nic nie bede ! bo to kolejny pic na wode ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Zwracam honor ! A jednak sa ! :) heh moj blad ! Ale o podkreceniu to ja juz pisac nic nie bede ! bo to kolejny pic na wode ! Ale żeś sie chłopie zacietrzewił na wszystko. Skoro już raz się pomyliłeś to skąd ta pewność ,ze tym razem masz rację ? Skoro były p 266 mmx to równie dobrze można je było podkręcić ,wszystko zależy od chłodzenie :wink: Jak dla mnie jesteś zbyt pewny siebie a w rezultacie piszesz <span style="color:red;">[ciach!]</span>iane posty bo jak na razie nie przeczytałem ani jednego sensownego postu twojej produkcji. Lisek : wiem ,że mam u ciebie na pieńku :) ale na twoim miejscu bym sie wstydził ,że tacy ludzie jak Libero są po twojej stronie. Jeżeli chcesz dbać o poziom merytoryczny tego forum to powinieneś zwócić uwagę na tego usera bo jak dla mnie on nie prezentuje żadnego poziomu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 A jak wiezysz komus co pisze ze przerabia lustrzanke na cyfrowke wyjmujac matryce z kamerki internetowej ! Ja temu kolesiowi nie wieze bo jego posty z reguly byly bzdurne ! Co do mojego poziomu ta albo malo czytasz na tym forum albo cos napisale zeby sie przypierniczyc ! No nic Twoje zdanie mnie nie obchodzi bo jestes dla mnie nieistotna osoba na tym forum ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 niie chce mi sie nawet wnikac kto zaczal o tych pentium 266 mm: http://www.intel.com/design/intarch/mmx/mmx.htm Ale w Polsce najszybszym dostępnym modelem był P233MMX ( ja nie pisałem o tym, że istnieje 266, wypowiadam się po raz pierwszy w tym temacie !! ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 niie chce mi sie nawet wnikac kto zaczal o tych pentium 266 mm: http://www.intel.com/design/intarch/mmx/mmx.htm Ale w Polsce najszybszym dostępnym modelem był P233MMX ( ja nie pisałem o tym, że istnieje 266, wypowiadam się po raz pierwszy w tym temacie !! ) Nie wiem czy tylko w polsce !szukalaem na allegro nie bylo to oczywiste :) Na ebay'u nie ma to m nie zdziwilo ! Nikt nie widzila ze znajomych takiego na oczy a w sprzecie robia juz dlugo :( Wiec ja sam juz nie wiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...