virtuomaniak Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Co wedlug was jest lepsze kupic Logitech Cordless Desktop MX za ok 430zl czy Logitech Cordless Desktop MX + mysz for Bluetooth za ok 680zl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 jezeli uzywasz bluetootha to bierz bardziej wypasiona wersje :D ja osobiscie bralbym ta "biedniejsza" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 No wiesz niby ten zestaw kosztuje ok 885zl ale -VAT tyle wychodzi :D , a wydaje mi sie ze teraz wchodzi taka technologia ze juz sam nie wiem :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Wczoraj ojciec kupił sobie tego Logitech Cordless Desktop MX i musze ci powiedzieć, że bardzo fajny zestaw. W sumie w mieszkaniu mam już 3 Logitechy MX700 i zauważyłem, że się napisy na myszcze a nawet ?aluminiowe" logo myszki ścierają się i po kilku miesiącach "intensywnego" używania myszka traci napisy, ale ogólnie działa super. Jeżeli nie ograniczają się środki finansowe to kup Logitech DiNovo dekstop , o ile dobrze pamiętam cos ok. 1,3K PLN. Pozdrawiam i życze udanego zakupu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 test masz test na twoje.pl http://twojepc.pl/artykuly.php?id=logitech...c294b50d7408c4b a tu masz ostatni wątek o zestawach logitecha http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=520...highlight=mx700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Jeżeli nie ograniczają się środki finansowe to kup Logitech DiNovo dekstop , o ile dobrze pamiętam cos ok. 1,3K PLN. Pozdrawiam i życze udanego zakupu Nie no na takie cos to mnie nie stac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...