SpEeEeD Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Witam mam taka propozycje za doplata okolo 50 zl moge wyminiec se radeoona 9700 PRO ( built by ati ) na gigabyte 9700 PRO. Czy to mi sie oplaci , czy da sie lepeij go podkrecic . I jeszcze jedno pytanie otoz co jakis czas jak gram w NFS: U po ukoncnzoej misji jak jest wczytywanei znika obraz na czarno ale w tle slychac wszytsko jak by dzialal normalnie , po tym czyms moge powroic do windowsa bez restartu ( dzieje mi sie to czasami miedzy przechodzneim do innej planszy . HELP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 mam tego radeona od GB kreci sie tak jak w podpisie ... jezeli twoj radek krecis ie slabiej to doplacaj i biez tego od GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 mam tego radeona od GB kreci sie tak jak w podpisie ... jezeli twoj radek krecis ie slabiej to doplacaj i biez tego od GB Racja. A te Radki GB kreca sie troche wiecej niz niektore Herculesy ale wydajnosc jest prawie identyczna... Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 To miałeś farta z tym GB, bo zmartwię cię, ale one jednak kręcą się globalnie najgorzej z R9700Pro. Loteria jak diabli. IMHO radziłbym nie wymieniać referencyjnego ATI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...