Niemiec Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 a juz mnie wystraszyles. Ufff. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Dijkstra sorry ale mi cos laguje... w sumie to fajnie sie z wami gada bo wprowadzacie taki wesoly klimat.... przynajmniej przez chwile nie jestescie tacy ostrzy jak zwykle... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Mam pytanie. Jeśli dostałbym banana na stałe to nie mógłbym sobie założyć innego konta i od nowa....wchodzić na forum? Mam zmienny IP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 a jak ktos wie to co mozna dostac ? poza bananem ? ;-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 (...)przynajmniej przez chwile nie jestescie tacy ostrzy jak zwykle...(...) jakos nie zauwazylem, zeby nasi Moderatorzy byli ostrzy. Jak ktos jest wporzadku to nie ma sie czego obawiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Mam pytanie. Jeśli dostałbym banana na stałe to nie mógłbym sobie założyć innego konta i od nowa....wchodzić na forum? Mam zmienny IP. No i z czego sie cieszysz ? ;] I tak Wszechmocni Moderatorzy i Admini by Cie dorwali. Nie badz takim optymista :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 "Wszechmocni Moderatorzy i Admini" Spoko nazwa... A może bedziemy ich (moderatorów i moderatorkę) tak nazywać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Niemiec: no fakt, ale rygor trzymaja, nie? szczegolnie ParanoiK chetnie wyma<span style="color:red;">[ciach!]</span>e kisciami owocow.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Mam pytanie. Jeśli dostałbym banana na stałe to nie mógłbym sobie założyć innego konta i od nowa....wchodzić na forum? Mam zmienny IP. tak , chyba ze dostaniesz na hosta , a wtedy przez proxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Trochę nie czaję, ale dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Proxy zwykle mają stałe ip ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Niemiec: no fakt, ale rygor trzymaja, nie? szczegolnie ParanoiK chetnie wyma<span style="color:red;">[ciach!]</span>e kisciami owocow.... Paranoik jest bardzo mila osoba.... ...jak sie go pozna osobiscie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 ParanoiK: a ma sens banowanie calego proxy? jak ktos wchodzi np. przez w3cache.icm.edu.pl, to da sie zrobic tak zeby tylko jednego przyciac? chociaz wiem ze najchetniej bys zabananowal wszystko.... :) Niemiec - wierze, ale nie mialem przyjemnosci, moze na jakims nastepnym zjezdzie... (chyba ze dostane perm bana :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 a juz mnie wystraszyles. Ufff. Aj tam. Przecież wiesz, że nie zasługujesz na bana. Dijkstra sorry ale mi cos laguje... w sumie to fajnie sie z wami gada bo wprowadzacie taki wesoly klimat.... przynajmniej przez chwile nie jestescie tacy ostrzy jak zwykle... :) Jakby nie było powodu, to nie musielibyśmy być ostrzy. Ponieważ zależy mi na kształcie tego forum, z dwojga złego wolę kilku niezadowolonych i masę nie lubiących mnie userów i względny porządek, niż odwrotnie. Smutne, ale na coś się trzeba zdecydować. Poza tym moderator też człowiek, ma lepsze i gorsze dni. Mam pytanie. Jeśli dostałbym banana na stałe to nie mógłbym sobie założyć innego konta i od nowa....wchodzić na forum? Mam zmienny IP. Z tym banem to żart był, emotów nie widziałeś? A co do pytania: sorry, ale nie leży w interesie forum odpowiadanie na nie. Poza tym jeżeli poczytasz, poszukasz i tak dalej, odpowiesz sobie na nie bez kłopotu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Niemiec: no fakt, ale rygor trzymaja, nie? szczegolnie ParanoiK chetnie wyma<span style="color:red;">[ciach!]</span>e kisciami owocow.... Paranoik jest bardzo mila osoba.... ...jak sie go pozna osobiscie :) Heh, ale trzeba miec do tego mozliwosci :P .... Niemiec - nie watpie :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Niemiec: Znasz osobiście ParanoiKa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Dijkstra: wiem, rozumiem i szanuje wasza robote; gryze sie w jezyk. fipa: byli na zjezdzie to sie znaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Mi z Tarnowa troche daleko bylo ;] A poza tym za mlody jestem -_- Niedlugo wrzuce jakies foty do topicu: Pokaz swoja twarz ... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Ze mną to jest tak że kiedyś często siedziałem na Tweak.pl - potem nie mailem dostepu do neta i teraz o wielu rzeczach nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Mi z Tarnowa troche daleko bylo ;] A poza tym za mlody jestem -_- Niedlugo wrzuce jakies foty do topicu: Pokaz swoja twarz ... ;] powiesz w domu ze jedziesz i bedziesz pod opieka starszych kolegow, pokazesz zdjecie ParanoiKa albo najlepiej reeda, to cie rodzice puszcza... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 ...albo zamkną w domu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Hrhr ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Mi z Tarnowa troche daleko bylo ;] A poza tym za mlody jestem -_- Niedlugo wrzuce jakies foty do topicu: Pokaz swoja twarz ... ;] powiesz w domu ze jedziesz i bedziesz pod opieka starszych kolegow, pokazesz zdjecie ParanoiKa albo najlepiej reeda, to cie rodzice puszcza... :) Szczegolnie Pana Reeda :) Ale bardziej by sie bali ze za duzo wypije czy cos takiego, niz ze cos mi sie stanie.... No coz, takie zycie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 maly OT: pamietacie byl tak z miesiac albo poltora temu tez topic o moderach i wtedy byla straszna jazda, ludzie kleli pyskowali i narzekali, a teraz taka sielanka jeszcze troche i pojde do Dijkstry (o ile jest w Krakowie) z piwem... :) a teraz nawiasem mowiac (kompletny OT) nie wiecie czy ktos na forum wie cos o Adzie? mam na next week kolosa z systemow operacyjnych, programowania wspolbieznego itp. i w ogole nie wiem co sie dzieje na zajeciach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 A czemu jest taka sielanka??? Bo jest późno i nikomu nie chce się jeździć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 maly OT: pamietacie byl tak z miesiac albo poltora temu tez topic o moderach i wtedy byla straszna jazda, ludzie kleli pyskowali i narzekali, a teraz taka sielanka jeszcze troche i pojde do Dijkstry (o ile jest w Krakowie) z piwem... :) a teraz nawiasem mowiac (kompletny OT) nie wiecie czy ktos na forum wie cos o Adzie? mam na next week kolosa z systemow operacyjnych, programowania wspolbieznego itp. i w ogole nie wiem co sie dzieje na zajeciach? To MARSZ na Uniwersytet czy gdzies tam :) Do bibloteki, poczytaj, poucz sie - a nie obijasz sie na forum z pijakami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 ParanoiK: no nie, to zdjecie nie nadaje sie do przekonywania rodzicow... :) Mesjasz: daj spokoj.... nie wylozyli nam nawet podstaw.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 W adzie jeszcze nie programowałem ;] Ogólnie podobno przyjemna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 A sprawa picia... Jak wam zeszły ostatki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Ostatki czego? ;] Ja mam pełne zapasy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...