phobosq Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 W adzie jeszcze nie programowałem ;] Ogólnie podobno przyjemna sprawa. przyjemna moze i tak, ale oni nas rzucili prosto z Pascala, czyli programowania strukturalnego bylo-nie-bylo, do wspolbieznego i rozproszonego, czyli naprawde wyzszej szkoly jazdy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Mi się już skończyły w sobotę, ale wtedy to trochę przesadziłem, bo nic nie pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 fipa: nie obraz sie, ale czy fipa15 sugeruje ze masz 15 lat? bo jesli tak to nawet nie bylem takim niegrzecznym chlopcem.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Hrhr ;]]] Kuuuuupię sobie lornetkę... Odbytorq, Gdańsk. Może na święta zjadę ;] Ale prośba, nie róbmy z tego total OT, bo trzeba będzie ten temat wywalić, a chcemy mieć dowody, że moderatorzy to ludzie, a nie boty ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Ostatki czego? ;] Ja mam pełne zapasy ;] A mozna wiedziec czego ? I prosze o sprawozdanie co sie warto napic :D Ja mam w lodowce likier czekoladowy, mowie Wam, pyszne !!! [ ze Slowacji of korz ] :D Update: Juz koncowka niestety.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 A ja mam 100m od domu hurtownię piwa i taczkę w garażu ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 fipa15 dlatego, że gdy kiedyś zakładałem sobie konta w różnych serwisach to przynajmniej login miałem zawsze taki sam, a przez to nie zapominam go... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Dijkstra: szkoda bo ja na swieta do domq, do Zakopanego :) ale moze na Sylwestra przyjade do grodu Kraka.... :) pomysl - ZROBMY SYLWESTRA Z TWEAKIEM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 *ktoś mi shapał wszystkie batoniki* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 A ja mam 100m od domu hurtownię piwa i taczkę w garażu ;]]] O kur.... , to jest zycie :D A taczki jaka maja ladownosc ? 10000000 L ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Dijkstra ma rację - pare topiców wyżej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 ParanoiK: niebiosa Cie lubia... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 W sylwestra siedzę w sopocie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 ParanoiKa jak i RaFa, Marco i Liska spotkalem na zjezdzie. A teraz mam nadzieje spotkac Dijkstra i Miope w Gdansku na zjezdzie moderow :] na zjezdzie ogladalismy tylko przez lunete :] z ostatkow wrocilem w niedziele o 14 a wyszedlem w sobote o 18. w poniedzialek mialem dopiero kaca :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Może zmienię temat na "Moderztorzy też ludzie" co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 z ostatkow wrocilem w niedziele o 14 a wyszedlem w sobote o 18. w poniedzialek mialem dopiero kaca :/ To sie nazywa zamilowanie do picia .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Bue... a ja pracuję... online od 40 godzin jestem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Nie mówcie tylko o piciu - nie schudźcie na psy za przeproszeniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 a ja cala sobote przespalem po koncercie w piatek we wroclawiu i nie wypilem ani kropli, za to w niedziele pilem, zarlem tabake (to jak zwykle) i w celach doswiadczalnych wachalem eter..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Wytrwały jesteś - a gdzie pracujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Bue... a ja pracuję... online od 40 godzin jestem :/ ParanoiK - a co dokladnie robisz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 php + mysql w tej chwili. Stronkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 eee chyba trzaskasz takie rzeczy od reki bo przeciez nic trudnego, nie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 php + mysql w tej chwili. Stronkę. Hmm a jesz cos wogule :?: Albo pijesz :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Piję koka kolę ;]]] To podstawa ;]]] I jem batoniki które tymczasowo mi ktoś zwędził ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Piję koka kolę ;]]] To podstawa ;]]] I jem batoniki które tymczasowo mi ktoś zwędził ;]]]to dobrze wygladasz jak na taka diete... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 ParanoiK - pracujesz w jakiejś firmie czy robisz to dla siebie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Piję koka kolę ;]]] To podstawa ;]]] I jem batoniki które tymczasowo mi ktoś zwędził ;]]] Hehe. Ja osobiscie wole Pepsi :D A siakie batoniki :?: Ja lubie Pawelki strasznie, toffi, mniam :D P.S. Ble musze spadac spac jutro na 7.30 do budy -_- Dobranoc, Tweak`owych snoof. Update: Ble po co pisze o snach, i tak nie idzie spac, ale ja musze przespac sie chociaz z 3-4 godzinki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zwykle dla firm pracuję na zlecenie. Dobra. Spać idę bo padam na twarz. Dobranoc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Ja też chyba spadam - wrócę jutro na 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...