phobosq Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 dobranoc wszystkim.... dam wam jeszcze moje zdjecie sprzed dwoch lat, jakosc fatalna bo skanowane ale nie o to chodzi http://www.ii.uj.edu.pl/~wojciks/zdjecie/odbytor.jpg to a propos lornetki... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 pikne zdjęcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Proxy zwykle mają stałe ip ;]]] ale dzieki Steganos Internet Anonym mozna je zmieniac nawet co 1 sek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Proxy zwykle mają stałe ip ;]]] ale sa jeszcze inne bardzo skuteczne sposoby dostania sie tutaj ;] swego czasu pokazalizmy jak ladnie dzialaja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Proxy zwykle mają stałe ip ;]]] ale sa jeszcze inne bardzo skuteczne sposoby dostania sie tutaj ;] swego czasu pokazalizmy jak ladnie dzialaja ;] Sorry "stary" ale prosze Cie o nieinstruawanie :wink: Bylo minelo miejmy nadzieje ze nie wroci 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Proxy zwykle mają stałe ip ;]]] ale sa jeszcze inne bardzo skuteczne sposoby dostania sie tutaj ;] swego czasu pokazalizmy jak ladnie dzialaja ;] Sorry "stary" ale prosze Cie o nieinstruawanie :wink: Bylo minelo miejmy nadzieje ze nie wroci 8) no ja tez mam nadzieje ze nie wroci, tylko mowie ze sie da :) ps. czekam na zlocie zeby piwko wypic 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Witam Ld i czekam na zlot :wink: :D Sory za OT. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...