Skocz do zawartości
Cammel

Ludzie z Bydgoszczy i okolic

Rekomendowane odpowiedzi

a wiec sie wpisuje :-)

zapraszam gg 1227111

email : djay@op.pl

mam troche ukladow w sklepach w Bydgoszczy wiec jestem w stanie komus pomoc :-)

Pozdro...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh a tak przy okazji to jaki sklep w bydzi uważacie za najlepszy?

Reset i Computex moim zdaniem są najlebsze ArtMAG ma duży wybór ale trochę trogo tam jest. Ostatnio byłem w nowo otwartym komputroniku i bieda jak nic w sumie nic tam nie mieli :?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reset i Computex moim zdaniem są najlebsze ArtMAG ma duży wybór ale trochę trogo tam jest. Ostatnio byłem w nowo otwartym komputroniku i bieda jak nic w sumie nic tam nie mieli :?.

Też byłem w tym komputroniku... śmieszny, jakaś taka mała klitka i pusto :lol:

A tak z moich doświadczeń to nie ma dobrego sklepu w bydzi...

bo np. jeden ma niskie ceny, a serwis o dupe roztrzaskać a drugi ma wysokie ceny a serwis dobry...

Pochranione to wszystko :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to i ja sie dołącze :)

GG: 2609423

najleprza to jest hurotwnia z ktorej praktycznie wszystkie sklepy z bydzi biora!!!! czyli comp-art!!!! to sie miesci na szfederowie czy innej gadzinie:)) adres www to http://www.comp-art.pl polecam wszystkim ten sklepik mozna tez kupowac oczywiscie w detalu to jedyny sklep w bydzi gdzie dostalem culer matera areo 7+ !!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to i ja sie dołącze :)

GG: 2609423

najleprza to jest hurotwnia z ktorej praktycznie wszystkie sklepy z bydzi biora!!!! czyli comp-art!!!! to sie miesci na szfederowie czy innej gadzinie:)) adres www to http://www.comp-art.pl polecam wszystkim ten sklepik mozna tez kupowac oczywiscie w detalu to jedyny sklep w bydzi gdzie dostalem culer matera areo 7+ !!!!!

Wiem, znam ten sklep... ale jakoś tak mi sie wydaje że brak tam (nie wiem jak to nazwać) takiego indywidualnego podejścia do klienta...

Kiedys tam kupowałem sprzęt dla mojego brata no jakoś tak wszystko szybko, bo kolejka... no dosłowanie jak na wariackich papierach!

A czy ktoś wie na jakich zasadach można tam kupowac w hurcie? Czy wystarczy mieć tylko działalność gospodarczą??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy ktoś wie na jakich zasadach można tam kupowac w hurcie? Czy wystarczy mieć tylko działalność gospodarczą??

No właśnie dobre pytanie bo tak się składa że mój ojciec ma działalność gospodraczą i czy kupowanie w hurcie czymś grozi np: urzędasy się przypieprzą albo coś w tym rodzaju czy śmiało można brać w hurcie bez obawy o jakieś problemy :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie dobre pytanie bo tak się składa że mój ojciec ma działalność gospodraczą i czy kupowanie w hurcie czymś grozi np: urzędasy się przypieprzą albo coś w tym rodzaju czy śmiało można brać w hurcie bez obawy o jakieś problemy :?:

hmmm mysle że z urzędasami nie powinno być problemów...

poprostu kupujesz na potrzeby firmy i tyle...

Tylko czy posiadanie działalności gospodarczej upoważnia do zakupu po cenach hurtowych w comp-arcie...??

Napisałem im maila ale coś nie odpisują :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Tyle czasu spedzam na forum a nigdy nie moge dostrzec ekipy z naszego zabitego dechami miasta. Ale fajnie ze taki topic zalozyliscie. Ja mieszkam se w centrum (nie daleko Clanu [Pod Blantami :lol: ]). Co do sklepow to nie ma chyba pozadnego w bydzi. Przynajmniej nie na sniadeckich. Wszyscy maja ten sam chlam. Bylem kiedys z kumplem obleciec bo chcial sobie wmiare pzadny cooler kupic no to mowie mu zeby volcano 11 chapal (a.k.a. wiertarka). Przeszukalismy wszystkie sklepy na sniadeckich i pare innych na gdanskiej a tu [gluteus maximus] nie ktorzy sie garbilina samo slowo ThermalTake. U nas to na prawie same patafiany. A kaz im zlozyc komputer. Wsadza ci cielaka albo duraka morgana i skasuja jak za zboze. Moj gg to 4626967. Pozdro all. Odewijta sie.

Blah !!! Za wyjatkiem Raki'ego toscie wszystko stare konie (pow21) :lol: :lol: :lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D 

Tyle czasu spedzam na forum a nigdy nie moge dostrzec ekipy z naszego zabitego dechami miasta. Ale fajnie ze taki topic zalozyliscie. Ja mieszkam se w centrum (nie daleko Clanu [Pod Blantami  :lol: ]). Co do sklepow to nie ma chyba pozadnego w bydzi. Przynajmniej nie na sniadeckich. Wszyscy maja ten sam chlam. Bylem kiedys z kumplem obleciec bo chcial sobie wmiare pzadny cooler kupic no to mowie mu zeby volcano 11 chapal (a.k.a. wiertarka). Przeszukalismy  wszystkie sklepy na sniadeckich i pare innych na gdanskiej a tu [gluteus maximus] nie ktorzy sie garbilina samo slowo ThermalTake. U nas to na prawie same patafiany. A kaz im zlozyc komputer. Wsadza ci cielaka albo duraka morgana i skasuja jak za zboze. Moj gg to 4626967. Pozdro all. Odewijta sie.

Blah !!! Za wyjatkiem Raki'ego toscie wszystko stare konie (pow21)  :lol:  :lol:  :lol: .

No ... ja jeszcze młody jestem 2 miesiące temu 18 skończyłem!

A co do sklepów... to naprawde idzie sie czasami naśmiać...

Kiedyś w LOGOSIe byłom jakąś kartą zainteresowany i sie pytam sprzedawcy czy 128bitowa jest... a On wie pan... to jest wersja OEM i nie jest nigdzie napisane :lol: :lol: :lol: niestety ja wtedy nie miałem zielonego pojęcia jak to rozróżnić... :oops:

Albo w styczniu odwiedziłem ARFIL i napisalem im kartke czy są w stanie załatwić Epoxa 8rda+, Athlona 1700+ (jakąś serie mu napisałem) no to koleś mi powiedział, że jego hurtownicy takich cudów nie mają...

(chyba 1 raz wtedy słyszał o nforce2 :lol: )

Tak sobie mysałem że kiedys otworze swój sklep :D 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sluchajcie mam do was prosbe tzn ludzi z Bydgoszczy :)

Przenioslem sie do czech na stale i stracilem numer na moja b.dobra kolezanke... Mieszka w Bydgoszczy nazywa sie Agnieszka Pera czy moglby mi ktos pomoc znalezc jej num tel ? na PW prosze.. lub email amfe@centrum.cz

Jest to dla mnie bardzo wazne za kazda pomoc bede wdzieczny !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, mam takie pytanie z ciekawosci. Czy to prawda, ze ludzie z Bydgoszczy i Torunia, az tak sie nawzajem "uwielbiaja"? :wink:

Ja jako neutralny mieszkaniec kujaw i pomorza stwierdzam że oba miasta faktycznie za sobą nie przepadają konflikt podobny do tego wawa kraków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też mieszkam nie daleko Bydgoszy :) Mój gg: 1425562 ;]

Hej, mam takie pytanie z ciekawosci. Czy to prawda, ze ludzie z Bydgoszczy i Torunia, az tak sie nawzajem "uwielbiaja"? :wink:

eee tam poza sportem to jest spokojnie... wiem bo duzo czasu spedzilem w Toruniu na nocnych wyscigach.... poznalem tamtejsza kulture i odniesienie co do Bydzi..... reasumujac to : nie jest zle :-)

a co do moich zakupow to Green na Śniadeckich... tylko z 1 powodu - robi tam moj znajomy i wierze mu ze mi gowna nie sprzeda... jak narazie to sie sprawdza.... (nie mowie tu o mojej padace :? )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gloam moim zdaniem nie jest tak źle, mi osobiście jakoś ludzie z Bydgoszczy nie przeszkadzają, i moim zdaniem stosunki między tymi miastami (w kręgach ludzi normalnych) są normalne. Co innego jeśli chodzi o klasę dresową :) to dla nich każdy pretekst jest dobry, więc to oni głównie siebie nawzajem zwalczają. Ale na dobrą sprawę to chyba żadnych sporów nie ma :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gloam moim zdaniem nie jest tak źle, mi osobiście jakoś ludzie z Bydgoszczy nie przeszkadzają, i moim zdaniem stosunki między tymi miastami (w kręgach ludzi normalnych) są normalne. Co innego jeśli chodzi o klasę dresową :) to dla nich każdy pretekst jest dobry, więc to oni głównie siebie nawzajem zwalczają. Ale na dobrą sprawę to chyba żadnych sporów nie ma :)

Dresy, oj te dresy.... :twisted: :evil:

Ale jak wybierano które miasto ma być stolicą wojewódzką to urzędnicy też sie sprzeczali... ale ich sie nie zalicza do normalnych kręgów... :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi