cih Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Tak jak w temacie jak myslicie kto kupi se tą karte bo ja za 2000 zł to kupił bym sobie G-force 4 Ti 600 albo Radka 9700 mysle że nie będzie kosztował więcej niż 2000 zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Tak jak w temacie jak myslicie kto kupi se tą karte bo ja za 2000 zł to kupił bym sobie G-force 4 Ti 600 albo Radka 9700 mysle że nie będzie kosztował więcej niż 2000 zł :DMoże jacyś "zesnobiali" graficy.......... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Tak jak w temacie jak myslicie kto kupi se tą karte bo ja za 2000 zł to kupił bym sobie G-force 4 Ti 600 albo Radka 9700 mysle że nie będzie kosztował więcej niż 2000 zł :D Więcej jak 1000zł nigdy bym za nią nie zapłacił, no chyba, że wydajność jakimś cudem będzie taka jak GF4 4600 (tylko, że testy mówią co innego). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Tak jak w temacie jak myslicie kto kupi se tą karte bo ja za 2000 zł to kupił bym sobie G-force 4 Ti 600 albo Radka 9700 mysle że nie będzie kosztował więcej niż 2000 zł :D Więcej jak 1000zł nigdy bym za nią nie zapłacił, no chyba, że wydajność jakimś cudem będzie taka jak GF4 4600 (tylko, że testy mówią co innego). Popieram 1000 żetonów to górna granica jką mozna dac za karte graficzną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Pomijajac banaly prawione o jakosci i szybkosci 2D to mysle ze sporo ludzi przesiadzie sie z G400, G450 na Parhelie. Sam pewnie wiesz ile osob je kupilo a mysle ze wtedy bylo mniej powodow zeby kupic Matroxa niz teraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Dla nikogo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Pomijajac banaly prawione o jakosci i szybkosci 2D to mysle ze sporo ludzi przesiadzie sie z G400, G450 na Parhelie. Sam pewnie wiesz ile osob je kupilo a mysle ze wtedy bylo mniej powodow zeby kupic Matroxa niz teraz. Też bym się z chęcią przesiadł na Parthelie, ale jeżeli mam do wyboru Matroxa i GF4 4600 za tą samą cenę, to chyba nie muszę pisać co bym wolał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 To oczywiste co wszyscy (prawie) by woleli. trzeba jednak przyznac ze nie ma juz takiej przepasci, choc pamietam moment kiedy G400Max mogl konkurowac z TNT2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 To oczywiste co wszyscy (prawie) by woleli. trzeba jednak przyznac ze nie ma juz takiej przepasci, choc pamietam moment kiedy G400Max mogl konkurowac z TNT2. Parthelia jest dwa razy wolniejsza od GF4 4600 - dla mnie to jest przepaść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 To oczywiste co wszyscy (prawie) by woleli. trzeba jednak przyznac ze nie ma juz takiej przepasci, choc pamietam moment kiedy G400Max mogl konkurowac z TNT2. Parthelia jest dwa razy wolniejsza od GF4 4600 - dla mnie to jest przepaść. Ja mysle ze gdyby nie ta cena to bylo by sporo zainteresowanych. Powiedz ze za np. 500-700zl bys nie kupil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Parthelia jest dwa razy wolniejsza od GF4 4600 - dla mnie to jest przepaść. Ja mysle ze gdyby nie ta cena to bylo by sporo zainteresowanych. Powiedz ze za np. 500-700zl bys nie kupil. No wlasnie cena. Wszystko w tez branzy sie rozbija o cene. Jej mozliwosci nie sa adekwatne do ceny i tyle. :? Gdybym mial do wyboru karte innej firmy i GF4 za podobne ceny i o podobnej wydajnosci to bym sie zastanawial. A ze za 800 mam GF4Ti 4200 ktory sporo przegania Perhelie nawet bez o/c to jaki sens kupowac ja za 2000 ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Dla grafika wspaniala sprawa, pozatym moze przydac sie tez w duzych firmach gdzie 1 komp i 2 monitory to normalka (3 tez sie potrafi przydac). Dla gracza karta oczywiscie srednio sie nadaje chyba ze ktos ma duzo kasy 3 monitory i chce wykorzystac to np w FS2002 i dalszych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 wlasnie pomyslalem o zapalencach gier symulacyjnych :) ale te nowsze fs beda na tym chyba troshq chaczyc :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Wolalbym parhelie niz gf4, ale radek 9700 jest chyba jeszcze fajniejszy, choc nie wiem jak u niego z jakoscia obrazu 2d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 A jak sądzicie ile będzie w Polsce kosztował nowy Radeon 9700 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 400usd czyli 2100 wg najnowszego przelicznika w tym zajebiscie przydupiastym kraju :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 czyli cena bez niespodzianek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havranek Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Tak jak w temacie jak myslicie kto kupi se tą karte bo ja za 2000 zł to kupił bym sobie G-force 4 Ti 600 albo Radka 9700 mysle że nie będzie kosztował więcej niż 2000 zł :DDla nikogo jeśli chodzi o gry, ale jeśli chodzi o profesjonalną grafikę to może być już przydatna. Niemniej karta za 2200 zł o możliwościach Gf3 Ti200, adresowana do graczy, yo IMHO kompletna bzdura. Tak samo jak obsługa trzech monitorów w grach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Tak samo jak obsługa trzech monitorów w grach. Ja uwazam ze jesli chodzi o FS to genialne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 400usd czyli 2100 wg najnowszego przelicznika w tym zajebiscie przydupiastym kraju :) nie przesadzaj. ja w kwietniu za swego GF4 Ti4600 zaplacilem 1700zl, gdzie na zachodzie cenka wynosila 400$ a biorac pod uwage kurs zlotowki mozna powiedziec ze to byla normalna cena :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 za ta cene to dla ............................. nikogo. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Osobiscie widze tylko jedno zastosowanie: profesjonalna obrobka grafiki gdzie liczy sie dobra jakosc a 3 monitory to wcale nie zaduzo (CAD sie klania pamietam ze jak kiedys robilem cos wiecej niz 4 proste kreski to monitor 19' byl delikatnie mowiac irytujacym ograniczeniem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 400usd czyli 2100 wg najnowszego przelicznika w tym zajebiscie przydupiastym kraju :) nie przesadzaj. ja w kwietniu za swego GF4 Ti4600 zaplacilem 1700zl, gdzie na zachodzie cenka wynosila 400$ a biorac pod uwage kurs zlotowki mozna powiedziec ze to byla normalna cena :) Chodzi o cene przy wejsciu. Przy nvidii spada znacznie szybciej niz przy innych (np parhelia nadal kosztuje 2k) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Chodzi o cene przy wejsciu. Przy nvidii spada znacznie szybciej niz przy innych (np parhelia nadal kosztuje 2k) ja kupowalem przy wejsciu, na samym poczatku jak tylko wyplynely na rynek w koncu. Potem to juz spadalo ze nawet nie wiem po ile teraz stoi... Grunt to miec kontakty 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...