MichuM. Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Wiec mam w firmie dsl tpsa, nie bylo mnie jak to zakladali, ale zostawili urzadzenie: PairGain HDSL ktore z linia telefoniczna laczy sie po RS, do tego z tego modemu (?) wychodzi rs do centrali telefonicznej... Obok na biurku :D postawiono asmaxa 701ru( taki jak do dzielenie neo ) czy moge w takim razie obejsc tego pairgaina i podlaczyc bezposrednio linie telefniczna do tego asmaxa ( modem,router dsl ) i co wtedy zrobic z tym podlaczeniem do centrali telefonicznej ? Jak Wy macie podlaczenie dsl do internetu ? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Ja mam normalnie do terminala podlaczony kabel ktory wychodzi z tego rozdzielacza sygnalu i tyle. Napisz dokladniej jak to jest bo troche niemoge sobie wyobrazic jak to u cieb ie wyglada z podlaczenie do lini przez RS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...