reed Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Skad mozna zassac dodatkowe czcionki do WORDAa 2000 ??? Kiedys skads zainstalowalem , ale mialem format/C i znikly :) nie pamietam skad je wzialem , a z wyszukiwarki nie idzie tego znalezc :( help me please 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RysiekB Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Jeśli możesz wypożyczyć od kogoś płytkę CD do drukarki HP lj 1100, to tam jest taki programik 'smartfont' lub coś w tym stylu. Po jego zainstalowaniu z tejże płytki możesz dorzucić do systemu sporo fontów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 ja mam taki programik z pakietu Corel Draw 9 (program jest świetny tylko że nie działa poprawnie pod XP) a swoją drogą tam jest w cholernie duż fontów jeśli chcesz to mogę ci podrzuce adresik skąd można go zassać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 ja mam taki programik z pakietu Corel Draw 9 (program jest świetny tylko że nie działa poprawnie pod XP) a swoją drogą tam jest w cholernie duż fontów jeśli chcesz to mogę ci podrzuce adresik skąd można go zassać ma Corel 9 PL , ale wqrcze tego nie zauwazylem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 ale jak juz wiesz gdize to jest znalazles nazywal sie jakos font navigator czy jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 ale jak juz wiesz gdize to jest znalazles nazywal sie jakos font navigator czy jakos tak Thx DJ za namiar ! (qrcze czlowiek czasem nie wie co ma :() Faktycznie jest tam w ciul czcionek, nawet chinskie i japonskie krzaczki ! :) Instalnelem sobie paredziesiat czcionek dodatkowych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...