Skocz do zawartości
Buck Tuddrussel

sprzedaż athlona 1.7

Rekomendowane odpowiedzi

AXDA1700DLT3C JIUHB

U mnie chodzi na 12*166 i jest stabilny.

Pytam się o cenę bo sprzedaję go dobremu koledze i nie chciałbym mu podać zbyt wysokiej ceny. Wiem, że w interesach nie ma miejsca na sentymenty, ale... :)

Właściwie do wczoraj nie myślałem o sprzedaży procka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AXDA1700DLT3C JIUHB

U mnie chodzi na 12*166 i jest stabilny.

Pytam się o cenę bo sprzedaję go dobremu koledze i nie chciałbym mu podać zbyt wysokiej ceny. Wiem, że  w interesach nie ma miejsca na sentymenty, ale... :)  

Właściwie do wczoraj nie myślałem o sprzedaży procka.

Ja mysle ze jesli sprzedaz mu go za 230 zl to bedzie dobrze. Jesli to naprawde dobry kolega to pusc mu za 220. Zreszta to Twoja decyzja, Twoj procesor, Twoj kolega. Popatrzi porownaj ceny na allegro. Tam stoja ok. 200 zl, ale nie podkrecaja sie wszystkie tak dobrze.

Pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na 100% to jeszcze nie wiem czy sprzedam bo nie bardzo mam ochotę. On ma mocno starą płytę i to maxi procek jaki może na nią włożyć. Mam względem niego taki mały dług wdzięczności i postanowił go wykorzystać :D

Mam tylko nadzieję, że jeżli już kupię tego bartona to się nie będzie bardzo grzał na moim wiatraku. Spire Falcon Rock II

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na 100% to jeszcze nie wiem czy sprzedam bo nie bardzo mam ochotę. On ma mocno starą płytę i to maxi procek jaki może na nią włożyć. Mam względem niego taki mały dług wdzięczności i postanowił go wykorzystać :D 

Mam tylko nadzieję, że jeżli już kupię tego bartona to się nie będzie bardzo grzał na moim wiatraku. Spire Falcon Rock II

Jak juz bedziesz kupowal to radze kupic od kogos pewnego na allegro, z odblokowanym mnoznikiem i taki, ktory sie bedzie jakos krecil ...

Zycze powodzenia w poszukiwaniach ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i stalo sie moj procek odszedl. :cry: oby bylo mu tam dobrze :). Przynajmniej teraz jestem z nim kwita. Przysługa za przysługę. Poprzegladalem wątki o Bartonach i nie jestem całkiem pewny czy na pewno go kupię. W sumie 512cachu i szyna 333 nie daje tak dużo jak można by się spodziewać. Może jednak wezmę coś tańszego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...