pci Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Komp jak w podpisie i słaby zasilacz nie wiem nawet dokładnie jaki. Czasem jak ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m przycisk power w kompie to tylko dioda dysku się świeci, musze odłonczyć zasilanie i jeszcze raz power(czasem to nawet z 10 razy) ostatnio to częściej sie tak dzieje niż normalnie power i działa. Czasem pomaga jak poruszam podłonczeniem zasilacza do płyty i to nie zawsze. Pozatym czyściłem to złoncze tak je prezdmuchalem :) Co jest tego przyczyną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Wygląda to na zasilacz, praktycznie sam sobie odpowiedziałeś ;). pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 docisnij pameci i vga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Docisnołem ale to nie pomogło jakieś inne pomysły bo jeszcze nie tak dawno wszystko było ok z tym conf. Więc zasilacz raczej nie chymaże się coś w nim przepala albo na płycie POMOCY :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 bez oc tak samo jest ? przeloz pamieci , sprawc na jednej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 wez od znajomego dobra zasilke i wtedy sprawdz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...