kielkac Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 nie widze w ogole sensu pisania takich "artykulow:... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Co my na to N I C :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 co za debil to napisał. ciekawe ile kasy dostał za to. a co mnie wqur...... najbardziej to to że mnie obraża. kupuje to na co mam ochotę a kieruję się względami ekonomicznymi. i nie jestem żadnym fanatykiem bo fanatycy oddają życie za ideę. co za powalony gość. jakiś kompleks ma bo inaczej trudno mu by było coś takiego napisać :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 myślę że na dzisiaj starczy tego typu rzeczy, tomhardw... jest komercyjny tak więc artykuły sponsorowane też powinny być :wink: :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Witam Napiszcie mi prosze, bo glupi jestem: - kto to jest "AMD`kowiec"? Czyzby to bylo jakies nowe plemie, gatunek? Czy wszyscy sie nudza w Wakacje? -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 nie widze w ogole sensu pisania takich "artykulow:... i czytania takich artykułow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 nie widze w ogole sensu pisania takich "artykulow:... i czytania takich artykułow... przeczytalem ze dwa zdania... :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Tekst rzeczywiscie napisal jakis maniak. Nie o to chodzi jednak abysmy wszyscy popadli w obled czytajac takich felietonikow. Ten koles jest czlowiekiem i jak kazdy inny czlowiek popelnia bledy. Skupmy sie na innych topicach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Wątpię czy jakiegokolwiek fana Intela stać na dwa szybkie Pentiumy IV... Nie przesadzaj. Hmmm - mnie stać - właśnie deliberuje nad tym czy kupić na razie jeden prcek - czy od razu dwa..... ....bo głupio wolne miejsce na płycie będzie wyglądać :D (to był żart.... - dla poważnych) a tak serio - to na jedną szybką P4 mnie musi być stać - bo AMD w życiu sobie nie kupie (złe doświadczenia, uraz, i kto wie co...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Sluchaj, normalnemu czlowiekowi powiesz ze 1700 to 1700 i nawet jesli wolne to zrozumie a jak mu powiesz ze 1700 to 1467 i do tego szybsze to Ci powie ze go w hu** robisz. Dlatego Intel sprzedaje laikom a AMD nie! a ja jestem za tym aby proce nie oznaczac w MHz a w jakims usystematyzowanym przeliczniku wydajnosci. Sami dobrze wiemy ze dzis MHz nie odzwierciedlaja tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...