Skocz do zawartości
Anon

AMD'kowcy co Wy na to ???

Rekomendowane odpowiedzi

co za debil to napisał. ciekawe ile kasy dostał za to. a co mnie wqur...... najbardziej to to że mnie obraża. kupuje to na co mam ochotę a kieruję się względami ekonomicznymi. i nie jestem żadnym fanatykiem bo fanatycy oddają życie za ideę. co za powalony gość. jakiś kompleks ma bo inaczej trudno mu by było coś takiego napisać :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tekst rzeczywiscie napisal jakis maniak. Nie o to chodzi jednak abysmy wszyscy popadli w obled czytajac takich felietonikow. Ten koles jest czlowiekiem i jak kazdy inny czlowiek popelnia bledy. Skupmy sie na innych topicach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wątpię czy jakiegokolwiek fana Intela stać na dwa szybkie Pentiumy IV...

Nie przesadzaj.

Hmmm - mnie stać - właśnie deliberuje nad tym czy kupić na razie jeden prcek - czy od razu dwa..... ....bo głupio wolne miejsce na płycie będzie wyglądać :D (to był żart.... - dla poważnych)

a tak serio - to na jedną szybką P4 mnie musi być stać - bo AMD w życiu sobie nie kupie (złe doświadczenia, uraz, i kto wie co...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sluchaj, normalnemu czlowiekowi powiesz ze 1700 to 1700 i nawet jesli wolne to zrozumie a jak mu powiesz ze 1700 to 1467 i do tego szybsze to Ci powie ze go w hu** robisz. Dlatego Intel sprzedaje laikom a AMD nie!

a ja jestem za tym aby proce nie oznaczac w MHz a w jakims usystematyzowanym przeliczniku wydajnosci. Sami dobrze wiemy ze dzis MHz nie odzwierciedlaja tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...