SuperGonzo Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 No wlasnie ostatnio spojrzalem na swoje napiecia no i mam watpliwosc ile to jeszcze pociagnie ... Cpu Voltage 1.63 Aux Voltage 1.26 +3.3V Voltage 3.01 +5V Voltage 4.5 +12V Voltage 12.29 StandBy Voltage 4.73 Najbardziej mnie martwi 3.3 .... bo jest naprawde niskie .. ( co moze pojsc ?) Zasilacz 350W Megabajta ... Chyba juz pora go wymienic zanim czeka mnie jakis zonk .. Czyz nie ?? podlaczone to co w podpisie + wentyl Sunon 80mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 miernik prawdę Ci powie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Miernik zapewne tez powie ze napiecie 3.3 jest lipne, wiec czym predzej zmien zasilke, bo mozesz miec nastepny problem (hdd ;] ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 3.3 niskie troche ale 5v jest fajne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 3.3 niskie troche ale 5v jest fajne :) troche tak ? :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 ale 5v jest fajne :) 10% dla 5V różnicy od normy to fajne? To jest 2x więcej niż norma pozwala (5% dla 5V i 10% dla 12V). Jeżeli pomiary są prawidłowe (miernik w dłoń) to zasiłka nadaje się do wymiany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Wawelski skąd wziąłeś 10% dla 12V :?: Bo norma mówi o 5% dla +5V i +12V a 4% dla +3,3V. 10% jest dla napięć ujemnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 jezeli by mial 4,5v na 5v to powinien mu sie komp zawiesic....na ale niech przetestuje miernikiem, ale i tak pewnie napiecia beda tragiczne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Wziąłem to ze specyfikacji swoich komponentów - w tej chwili pamiętem na 100%, że Seagate daje taką tolerancję dla dysków. Dla innych komponentów albo nie znalazłem, albo też było to 10%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 ale masz napiecia :D przywiez go na swieta to miernikiem sprawdze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...