BeStMaN Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 jeśli ktos chce kozaka to zapraszam :> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18622709 Powinieneś bana dostać. :D Fakt... nie powinienem tutaj tego pisać jest odpowiedni dział. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 btw tak do tematu to dzisiaj dostalem mojego gf3ti gainwarda ! i GPU strasznie sie grzeje nie wiem jak ram zmienie zaraz paste pod wentylem :!: moze cos jeszcze zmienic ? jakie porady ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Oczywiscie ze moze - choc on po prostu siee grzeje :) - zmien paste i powinno pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 cos nie kce odejsc ten zasrany wentyl :P jak go zdejme to juz nie zaloze go z powrotem :/ a nie mam hajsu na nowy narazie :P btw. co proponujecie do chlodzenia gpu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zalman cpns3100+Cu - ja tak zrobilem - po malej przerobce idealny - cena 65zl - a zdjac go polecam do wyjecia kolkow dlugopis czpykany a odkleic radiaroe to delikatnie obracaj i sie odklei. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 cos nie kce odejsc ten zasrany wentyl :P jak go zdejme to juz nie zaloze go z powrotem :/ a nie mam hajsu na nowy narazie :P btw. co proponujecie do chlodzenia gpu ? wez obciachaj kolki z drugiej strony karty, i sam odejdzie 9poryszaj na lewo i prawo) ja zdjelem tak, przesmarowalem srebrna pasta od titana :) i zamocowalem na srubki....tylko z mocowaniem na srubki trzeba miec jedna plaska nakretke(taka mala) a druga to nakretka od mocowan plyty glownej :lol: :lol: nie da sie inaczej, bo jezeli sie wlozy ta plaska nakretke to chaczy o taki malutki ukladzik...a ta duza nakretka jest wezsza i pasuje tyle ze karta wyglada....no coz troche smiesznie z jedna nakretka 2mm a druga 2cm :) :) ale efekt jest dobry, radiator prawie sie przysysa do rdzenia tak mozna skrecic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Co do srobki kolo tego malego czegos to szlifierka stolowa+3min roboty i mialem 2 srobki ktore sie miescily i byly takie same... - obcinania kolkow nie polecam bo nici z gwarancji jak potem nie masz takich - dlugopisem wciskasz kolek od spodu (wkladasz go w otwor w dlugopisie i mocno dociskasz- on sie sciska i wychodzi)wszystko bezpiecznie i szybko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Co do srobki kolo tego malego czegos to szlifierka stolowa+3min roboty i mialem 2 srobki ktore sie miescily i byly takie same... - obcinania kolkow nie polecam bo nici z gwarancji jak potem nie masz takich - dlugopisem wciskasz kolek od spodu (wkladasz go w otwor w dlugopisie i mocno dociskasz- on sie sciska i wychodzi)wszystko bezpiecznie i szybko... no ja np. nie mam szlifierki i musialem uzyc drastyczniejszych metod :lol: a co do kolkow to jak je wyjelem to byly troche pocharatane wiec zalozylem srubki i jest good :) no a kolki bez problemu mozna sobie zalatwic jezeli karta zdechnie od za duzego o/c np :) :) :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 spoko :P tak zrobie tylko hajs uzbieram :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz86 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 U mnie kołeczki wyszły bez problemu - wystarczyło mocno scisnac razem te dwa rozchodzace sie "trójkaciki" i wepchnac do srodka - nie ma sladu po działaniu :) Aha warto rozgrzac karte przed operacja zdejmowania jakiego kolwiek coolera - Gainward uzył bardzo kleistej pasty i jest jej sporo - jak sie rozgrzeje latwiej jest "ukrecic" cooler :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 nom to wiem :D jakies grube to dziedostwo na ramach jak guma do zucia :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Wiesz co - jezeli nie planujeszrobic v moda to przypadkiem nie zrywaj radiatorow z pamieci bo i tak nie wycisniesz wiecej niz one ci pozwola :) - u mnie lataja do 570 -a z wzoru wychodzi okolo 555 wiec sadze ze to nie przez chlodzenie - pozatym radiatory na pamieciach sa calkiem chlodne - rdzen pasiw biega na 290 - z wentylatorem na 300 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...