snorri Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Siemka wszystkim Mam mozliwosc kupienia takiej karty http://www.gigabyte.pl/VGA/Products/Produc...GV-R96128D.htm# no i chcialbym poznac wasza opinie na ten temat, mozliwe ze dostane ja na testy ale nie mam pojecia jakich rezultatow w 3dsmarku 2k1 sie powinienem spodziewac. Wczesniej mialem r9100 ale sie rozjebal. Aha, no i oczywiscie zebyscie mieli mozliwosc przepowiedzenia wyniku w 3dmarku to operuje na P4 1,8 +DDR333. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 jak masz brac zwyklego 9600 to bierz gf 4 titanium albo dozbieraj kase za 800zl jest wersja pro jak moja z opisu i wyniki masz dostaniesz gratis 3 giery plene nowe pyli sie www.arest.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorri Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 uklad jest taki ze moge miec ta karte i odkladanie na inna nie wchodzi w rachube i nie o tym chcialem gadac. Mianowicie zmartwil mnie fakt ze ona ma 4kosci pamieci czyli jak dobrze qmam jest 64bitowa, no i nie wiem czy to jakos wplynie powaznie na wydajnosc czy nie?? help please! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 szyna bitowa jest waznijsza od pamieci wplynie i wg mnie duzo to jest slaba karta naprawde jak dasz za nia 400zl to sie pyli jak wiecej odpada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 ja tam bym ci odradzal zeczywiscie za ta akse lepiej kupic GF4 ti np 4200 ultra bo naprawde te 9600 to neiwypal szyna jest 128bitowa karta ma 4 potoki i pomimo tego ze jest dosc wysoko taktowana to ma mizerne osiagi i z tego co czytalem to byla przynajmniej z poczatku produkowana z resztek 9500 tu masz linka do testow i porzadnego opisu co prawda do nie gigabayt ale to praktycznie to samo http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/159-60 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 olej ta karte nie brac zadnych kart 64-bit bo kasy szkoda jak chcesz r9600 to tylko 128-bit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 radeon 9600 sux Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 uklad jest taki ze moge miec ta karte i odkladanie na inna nie wchodzi w rachube i nie o tym chcialem gadac. Mianowicie zmartwil mnie fakt ze ona ma 4kosci pamieci czyli jak dobrze qmam jest 64bitowa, no i nie wiem czy to jakos wplynie powaznie na wydajnosc czy nie?? help please! no i to jak wplywa na wydajnosc , kumpel ma taki zestawik : AXP 2000 , 512 3200 elixir , ASrock k7sxe , plus ta grafa mialem okazje pusci sobie 3dmarka 2k1SE .... wynik to ok 5800 pkt , wiec wnosiek sie sam nasuwa na mysl... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 flanker!!! radeon 9600 nie mogl byc produkowany z resztek 9500 poniewaz 9500 jest w technologii 0,15u a 9600 w 0,13u, tak ogolnie 9600 128bit i 9600pro sa dosc dobrymi kartami (bardzo dobrze sie kreca ze wzgledu na technologie wykonania) jednak 9600 64bit to pomylka... g_wna kijkiem sie nawet nie tyka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 dlatego napisalem ze tak gdzies czytalem o tych resztkach wszystkie 9600 sa do du..... i nie slyszalem zeby sie krecily te testy o ktorych ja czytalem to kolesie pisali ze wystarczy ruszyc chocby o 2- 3 MHZ zegar albo pamiec i lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...