RyPeR Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 ja zaczynalem od Commodre 64 (64 kb ramu !!!) :D noi na poczatku czytalem komputer swiata i Entera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 heh ,powiem tyle... mam drugi numer bajtka jeshcze w domu :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 A ja zaczylanem od C64-wiekszosc tylko gralem na nim, a w tym samym czasie z PC-tami u kumpli :) Mam PC od 95/96 roku kupiony z dosem 6.22 a chwile potem juz bujalem sie na Windows 95 :) Gazety ktore czytalem to Chip, Enter, a przygoda z oc zaczela sie na w szkole sredniej kiedy na praktyce w serwisie komputerowym niechcacy podkrecilem jakiegos Celka o ponad 200 Mhz :lol: (Instrukcja do plyty byla nie z tego modelu co trzeba, oryginalnie zapakowana :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...