bkroy Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Witam, chcę zmienić swoją wysłużoną drukarkę. Interesuje mnie oczywiście atramentówka w dobrej cenie :) Kupując nową, interesuje mnie: - cena - rozdzielczość i szybkość drukowania (kolor i mono) - czy można nabijać tusze (czy są refile do tej drukarki) - na ile stron wystarcza jeden tusz - rozmiar (gabaryty) tej drukarki - łatwość obsługi oraz problemy związane z tym sprzętem - marka (najbardziej interesują mnie wasze opinie nt. nowych produktów HP i Canon ps. (dla admina) to nie jest żadna kryptoreklama, pytam bo chcę wiedzieć co jest lepsze Wszystkie sugsetie i porady mile widziane!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Tylko HP :!: Nic innego na reszte nawet nie patrz a nawet staraj się omijać z daleka :!: Ile masz tej kasy :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 HP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroy Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Witam, co do kasy to myślę że tak mniej więcej 450-500zł max. Chyba kupi się za to już coś konkretnego?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Sam mam hp 980cxi ale teraz kupujemy dla mojej siostry canona i865 . Czytałem wiele recenzji i wybrałem teog canona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Lexmark Z605 <300pln tusze nieduze ale tanie nabijacze ,papier ladowany od gory (wlasciciele HP o tym marza - a jesli nie marza to powinni) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Jedyna wada HP to dość drogie tusze w porownaniu do innych firm (oczywiście orginałki) :P {szcześliwy posiadacz HP 940c :P} Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 polecam HP 5550 0k.400-430zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Witam, chcę zmienić swoją wysłużoną drukarkę. Interesuje mnie oczywiście atramentówka w dobrej cenie :) Kupując nową, interesuje mnie: - cena - rozdzielczość i szybkość drukowania (kolor i mono) - czy można nabijać tusze (czy są refile do tej drukarki) - na ile stron wystarcza jeden tusz - rozmiar (gabaryty) tej drukarki - łatwość obsługi oraz problemy związane z tym sprzętem - marka (najbardziej interesują mnie wasze opinie nt. nowych produktów HP i Canon ps. (dla admina) to nie jest żadna kryptoreklama, pytam bo chcę wiedzieć co jest lepsze Wszystkie sugsetie i porady mile widziane!! Tylko HP 5150 (mechanizm drukujący ma taki sam jak 5550 - ale tej już nie kupisz) - koszt 300-400 zł. Za dodatkowe 300 zł możesz sobie w przyszłości do niej duplex dokupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 epson! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 a ja pozwole sie na swietokradztwo w tym topicu :) i zaproponuje Epson lub Canon dlatego ja bym nie mogl zdzierzyc tego napelniania i kosztow ekspoloatacji kupuje nowy tusz (BASF, Armor) za 30-40 zlotych i mam spokoj nie babram sie strzykawkami :) chyba jakosciowo Epson i Canon nie odstepuja tak bardzo jakoscia druku od HP, zreszta kiedys jak pamietam to Epson drukowal najladniejsze zdjecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 hmm... hp 5150. niezla jakosc drukowanie (wrecz bardzo dobra). Szybka. Tania w eksploatacji. Nieorginalne glowice mozna dostac po 55zl - a je tez mozna nabijac (tak ze 3-4x) co czyni ta drukarke chyba najtansza w eksploatacji (a przynajmniej jedna z tanszych)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Tylko HP i to najlepiej 3550 (najlepsza cena do mozliwosci), zostanie Ci jeszcze kupa kasy na uzupełnianie (najlepiej zestawy InkTec)... Masz na kilka lat spokoj... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 hp 5150 hp 5550 POLECAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 HP 3550 , w drozsze niema co inwestowac bo ta zapewnia wypas jakość druku/elegancje/komfort pracy , poprostu najlpeszy stosunek jakośc /cena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 ja mam Lexmarka Z12 od 3 lat i jestem zadowolony polecam Lexmarka Z705 napełnienie tj 250 ml (sporo tego) za 35 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 ja mam Lexmarka Z12 od 3 lat i jestem zadowolony .. Dziwie ci sie. Miałem to badziewie i pozbyłem sie tego za 40 zł bo sama drukarka była tansza niz jakikolwiek oryginalny tusz do niej. Samo to ze mozna wsadzic do niej jeden pojemnik to jakies nieporozumienie. Zwykły tekst drukuje z kolorów. Co do tematu to tylko HP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 ja mam Lexmarka Z12 od 3 lat i jestem zadowolony .. Dziwie ci sie. Miałem to badziewie i pozbyłem sie tego za 40 zł bo sama drukarka była tansza niz jakikolwiek oryginalny tusz do niej. Samo to ze mozna wsadzic do niej jeden pojemnik to jakies nieporozumienie. Zwykły tekst drukuje z kolorów. Co do tematu to tylko HP nie twierdze że Z12 to rewelacja tylko wspomniałem że mam (ja drukarki używam tylko do tekstu więc jest to dobre rozwiązanie) Co do Z705 to jest niezła maszynka szybko drukuje, ładnie, zajmuje mało miejsca i można dostac tanie napełniacze do tego kosztuje tylko 280 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...