housed Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Nadszedl czas aby wymienic sprzet :D ale mam problem z wyborem plyty glownej, moze ktos zwas poleci mi jakas w miare dobra plyte z ktorej bede zadowolony, raczej interesuje mnie Nforce2 no ale moze ktos przekona mnie do czegos innego. Prosze opomoc!! :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 najlepiej kup jakąś płytę intela i popróbuj wsadzić w nią athlona :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 kup sobie 8rda albo nf7 [ten tanszy model] :).. bo poco przesiadac sie z nforce'a 2 na cos inneg? chyba ze wolisz super profesionalnego ECS.. i jeszcze na piwko... duzo piwka.. zostanie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJOTR Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 wg. mnie qp solteka SL-75FRN2-L, cena dobra, mozliwosci duze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 najlepiej kup jakąś płytę intela i popróbuj wsadzić w nią athlona :lol: no tak - kolega widzę znowu za dużo wypił...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 jak zwykle polecam Abita KV7 ,a jak ktos nie lubi to Epoxa 8KRA2I Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kychu_sxe Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Abit NF7 bez S!po co przepałacac za jakies bajery! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Epoxa 8RDA+ rev.2.1 !!! Super stabilna i bezproblemowa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...