Skocz do zawartości
007

Prawo Jazdy

Rekomendowane odpowiedzi

Aaaa kurs :)

No nieźle to 2 razy więcej niż teraz o i pierwsza pomoc znowu będzie trzeba całować lole a potem spirytusem ją po dziobie

drogo u was u mnie kurs kosztuje 500 (20 pełnych h jazd zeby mi tu nie wyskakiwali z 45 min)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ile by kurs nie trwal to i tak nowi ;] stanowia zagrozenie na drodze :P trzeba duuzo praktyki. nie mowie zlosliwie, po prostu tak jest ;)

a co do pierwszej pomocy to bedzie sukces jak zapamieta sie cos wiecej od pozycji lezenia na boku, stosunku wdech/serce, no i gdzie to serce jest zeby nie polamac zeberek ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaa kurs :)

No nieźle to 2 razy więcej niż teraz o i pierwsza pomoc znowu będzie trzeba całować lole a potem spirytusem ją po dziobie

drogo u was u mnie kurs kosztuje 500 (20 pełnych h jazd zeby mi tu nie wyskakiwali z 45 min)
Uściśle moją wypowiedź i powiem że kursy u nas kosztują od 600 do 900 złociszy. Przynajmniej takie ceny widziałem i słyszałem od qumpli którzy teraz zdają na prawko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak to teraz z cena, ale slyszalem ze ubiegaja sie o wprowadzenie dodatkowej czesci kursu: (tak jak jest teraz plac man. i miasto) to miala by dojsc nauka zachowania sie w sytuacji prowadzenia pojazdem przy pr. <100/h.

Jak dojdzie to do skutku to mam nadzieje ze nie bedzie sie to odbywac w miescie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom teraz u nas tez prawko kosztuje 600zl 

ale od nowego roku ma byc za 1500zl :(

troche glupio :( podobno dostaniesz prawko na 1 rok i potem znowu na testy idziesz  lol

Jezeli te testy po roku beda tez platne to <span style="color:red;">[ciach!]</span>le takie testy bede jezdzic bez prawka ;)

Ile oni beda jeszcze wyciagac od czlowieka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech kurde co to ma być?! Normalnie ta wiadomość mnie zdenerwowała :?, w 2004 robie prawko, a tu taki zonk, mam tyle bulić?! I później znowu na testy?! No tak przecież to Polska tu nie może być inaczej :? :? normalnie się w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi