Atomówki Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Próbowałem zmodyfikować ustawienia swojego Radeona (zegary i wy. TV). Robiłem to sposobem opisanym na: http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=172&...ctr_str_numer=2 Pierwsza sprawa, czy w przypadku mojej karty ten sposób jest dobry? Teraz opiszę co sie dzieje. Zgranie BIOSu przebiega bez problemu. Ale już przy wczytywaniu go do ATI BIOS Editor pojawia się komunikat: Error Checksums bad. Jednak po naciśnięciu OK jest on jednak załadowany do programu i można go modyfikować. W ostatnim kroku, gdy próbuje flashować już zmieniony BIOS w ostatniej linijce pojawia sie komunikat: ERROR 0FL01 Wydaje mi się że problem leży już w tym pierwszym komunikacie, przy wczytywaniu do ATI BIOS Editor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 a probowales wgrywac inny bios ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Nie, tylko ten zmodyfikowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Jakiego flashera uzywasz? Metoda, ktora wykorzystales, jast skuteczna, bo sam nia to robilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Flashrom 2.17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...