ursus22 Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Witam wszystkich. Mam jedno pytanie . Czy na tym novellku jest mozliwosc rodzielenia połączenia sieciowego uzywajac neostrady + Dziekuje oraz serdecznie pozdrawiam !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hts Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 oczywiście! :-))) Będzie Ci działać bardzo ładnie! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 oczywiście! :-))) Będzie Ci działać bardzo ładnie! :Dhehe co rozumiesz przez słowo "ładnie"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hts Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Już Ci mówie :lol: Więc wszystko będzie działać stabilnie i nie będziesz miał z Novelem problemów. Ja mam DSL-a ze stałym IP i na 5.0 działało super, nie było zwisów. Teraz szukam 6-stki ponieważ dobre opinie o tej wersji słyszałem. Pozdrawiam i śnieżej zimy życze heh:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ursus22 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Wielkie dzieki za odpowiedz. Co do 6.0 , to była do kupienia wersja Small Buisness Suite Na jeden serwer i 3 stacje robocze . Cena tego wynosiła 50 zeta. Bodajze w Pc World Komputer to bylo. Wlasnie mam tą wersje novelka Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 hts, jak dokładnie rozdzieliłeś to neo+ na novellu? Korzystałeś z dodatkowych kart sieciowych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ursus22 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Hanu, dobre pytanie . Czy mając modem na usb :cry: ( sagem fast ) tez nie bedzie problemów z rozdziałem sygnału. ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Bo sam administruję sporą siecią (50 kompów) opartą na Novell 6, ale tam mamy 2 stałe IP i każde podchodzi pod jedną kartę sieciowę na routerze novellowym. Dlatego pytam jak to jest przy neo+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hts Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Tak. Mam karte siociowa do netu i do sieci. Nic wiecej innego nie kombinowalem. Tylko ma DLSa ze stalym IP i nie z tepsy, teraz tego zeluje troszke, no ale.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...