Pablo74 Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Nabyłem tą karte i oczywiście sprubowałem uruchomić 8 potoków udało się tylko że są anty.... więc klapa. Wgrałem bios z ati 9800pro aiw i w 3dmarku prawie 18000punktów tylko że są antyrefleksy. Może da się coś zrobić za wszelkie rady serdeczne dzięki, bo przy 4 potokach tylko 13000punktów i na oryginalnym biosie. Pozdrowionka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Niestety nic nie da się zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Yamroz- Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 niestety tylko 1 na 5 kart srednio daje sie przrabiac wiec lepiej nie liczyc na to zbytnio jak sie nie ma zaprzyjaznionego sklepu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...