cobex Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Sprzedałem właśnie moją Toshibę SD-M1612 za dobrą cenę i chcę kupić coś nowego. Z testów przeprowadzonych na cdrinfo interesuje mnie ASUS E616, wysoka wydajność i rewelacyjna korekcja błędów. Zaznaczam że nie interesuje mnie odczyt płytek AUDIO, martwą mnie tylko te zwisy ( podobno na 10-20 sekund po długim czasie bezczynności ). Może ktoś ma taki napęd i podzieli się opinią ? pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Sprzedałem właśnie moją Toshibę SD-M1612 za dobrą cenę i chcę kupić coś nowego. Z testów przeprowadzonych na cdrinfo interesuje mnie ASUS E616, wysoka wydajność i rewelacyjna korekcja błędów. Zaznaczam że nie interesuje mnie odczyt płytek AUDIO, martwą mnie tylko te zwisy ( podobno na 10-20 sekund po długim czasie bezczynności ). Może ktoś ma taki napęd i podzieli się opinią ? pozdrawiam. pioner ze szczeliną tzw slot in Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=415...7&highlight=dvd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Powiem tylko tyle,że dlamnie te dvd to strata kasy. Znam wiele osób które kupiły te tuningowane cdromki ;) i nigdy w nich płytka dvd nie siedziała :P ale niektórym sie jednak przydają... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Powiem tylko tyle,że dlamnie te dvd to strata kasy. Znam wiele osób które kupiły te tuningowane cdromki ;) i nigdy w nich płytka dvd nie siedziała :P ale niektórym sie jednak przydają... Dokładnie , sam tak mialem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Mam tego Asusa i w sumie napęd do DVD jest zajebisty,ale dopłyt CD jako np.CD-ROM sprawuje się beznadziejnie,potrafi kompa zawiesić,nie odczytuje niektórych płyt CD-R i bardzo wolno płytki się odpalają.Polecam TYLKO do DVD.Jeśli masz dodatkowy CD-ROM to kupuj śmiało,ale jako CD-ROM nie kupuj,odradzam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gercio_W Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 mam takiego pioneerka 106s ze slotem i czyta dobrze cd jak i dvd, uzywam dużo płyt dvd więc sprawdzałem, jest tez wersja tego napędu "dla ortodoksów" :wink: - z tacką. Polecam, jedyna wada to ze troche szumi ale można go wyciszyć ( soft na stronie producenta) na czas projekcji filmu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Filmy na DVD oglądam często , nawet bardzo więc stwierdzenie że się nie oplaca w moim przypadku odpada. Napęd już wybrałem - Toshiba 1802. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Polecam LG GDR8162B (gw. 2 lata) ma rewelacyjna korekcje bledow i nie wiesza kompa., mam tego DVDka od 4 m. i jestem bardzo zadowolony i doskonale sprawuje sie jako CDik. Troszke sie przegrywa i jeszcze nigdy mnie nie zawiodł... P.S. Wypadl b. dobrze w tescie CHIPa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Pioneer DVD - 120 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Jutro jade kupić, podobno mają mieć Toshibe SD-M1802 ale jak nie będzie to chyba weznę Asusa E616. Troszke poczytałem testów na sieci, jako takie rozeznanie już mam. Dzięki wszystkim za dobre rady. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 A lite-on też zajefisty dvd'ik kumpel ma i czyta bdb zarówno dvd jak i cd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...