Kat_666 Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Wlasnie wrocilem pol zywy z Katowic... Musze powiedziec ze koncert byl genialny :D Moze ktorym z forumowiczow rowniez na nim byl ;] Opiszczie wrazenia ;) Pozdrowienia ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 :arrow: bylem, jednak jakos nie bardzo podobalo mi sie. 6-7 ostatnich kawalkow najlepszych, jednak brak klimatu jaki towarzyszy koncerta np. Maiden'ow. ogolnie: jestem srednio zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Ja nie marudze ;] Swoj klimacik koncert mial ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Podobno Lisek był, więc pewnie opisze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Bylem, pytalem wczesniej czy ktos z forumowiczow bedzie - nikt sie nie odezwal, a szkoda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Raz jestem, a raz mnie nie ma wiec nie zauwazylem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 macie moze setliste????? bo nie bylem ze wzgledów tylko i wyłącznie finansowych....a chce wiedziec co mnie ominęlo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 a ja tam chcialem byc ale ofc nie wyszlo:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...