KENEK Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Wiecie coś może o ddr Geil 256mb pc-466 ultra???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 No ba :D Pamiec DDR ktorej producentem jest GeIL ,pracujaca defaultowo na fsb233 (466DDR) :lol: a tak na powaznie to moze zadaj jakies konkretne pytanie ,bo narazie to temat rzeka :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 jedtec oznacza je PC3700 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENEK Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Cześć VIP. Chodzi mi oto czy są warte swojej ceny, bo przymierzam sie do zakupu jakichś pamiątek, no i na celowniku miałem te geile i och 4000el, co otym myślisz?A i jeszcze jedno czy warto zapłacic te 470 za ocz-y(256) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Cześć VIP. Chodzi mi oto czy są warte swojej ceny, bo przymierzam sie do zakupu jakichś pamiątek, no i na celowniku miałem te geile i och 4000el, co otym myślisz?A i jeszcze jedno czy warto zapłacic te 470 za ocz-y(256) hmm....mysle ze te GeILe 466 to az za duzo dla NF7 :wink: ,spokojnie wystarcza i napewno bedziesz zadowolony.PC4000el nie pracuja poprawnie na platformie AMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENEK Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Wię już sam nie wiem co i jak? czytalem wczesniejsze twoje post i wyrażaleś się o nich dobrze tzn o ocz-ach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Tak, coś wiemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENEK Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 no pomożecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Pomożemy :) MSPANC Ale sztuka zadawania pytań, to trudna sztuka ;) Przeczytaj przed zadaniem pytania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 pameci do oc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENEK Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 tak bardzo żle z tymi ocz 4000el na abicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENEK Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 http://rtfm.bsdzine.org/ :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 tak bardzo żle z tymi ocz 4000el na abicie? hmm....nie przypominam sobie zebym cos pisal o OCZ 4000,jak juz to o Corsair'ach 4000 ale to inna bajka....wiekszosc (jak nie wszystkie) pamieci PC4000 sa przystosowane dla potrzeb platformy intelowskiej co tlumaczy slabe timingi defaultowe na poziomie3-4-4-8 itd. jak juz chcesz dobre kosci dla Abita (jak i reszty MoBo pod AMD) to bierz te GeIL'e 466,pamieci DDR500 to loteria (np.brak wsparcia EpoX'ow 8RDA/3 ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...