Skocz do zawartości
KENEK

Geil pc 466 ultra ,co to?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć VIP. Chodzi mi oto czy są warte swojej ceny, bo przymierzam sie do zakupu jakichś pamiątek, no i na celowniku miałem te geile i och 4000el, co otym myślisz?A i jeszcze jedno czy warto zapłacic te 470 za ocz-y(256)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć VIP. Chodzi mi oto czy są warte swojej ceny, bo przymierzam sie do zakupu jakichś pamiątek, no i na celowniku miałem te geile i och 4000el, co otym myślisz?A i jeszcze jedno czy warto zapłacic te 470 za ocz-y(256)

hmm....mysle ze te GeILe 466 to az za duzo dla NF7 :wink: ,spokojnie wystarcza i napewno bedziesz zadowolony.PC4000el nie pracuja poprawnie na platformie AMD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak bardzo żle z tymi ocz 4000el na abicie?

hmm....nie przypominam sobie zebym cos pisal o OCZ 4000,jak juz to o Corsair'ach 4000 ale to inna bajka....wiekszosc (jak nie wszystkie) pamieci PC4000 sa przystosowane dla potrzeb platformy intelowskiej co tlumaczy slabe timingi defaultowe na poziomie3-4-4-8 itd.

jak juz chcesz dobre kosci dla Abita (jak i reszty MoBo pod AMD) to bierz te GeIL'e 466,pamieci DDR500 to loteria (np.brak wsparcia EpoX'ow 8RDA/3 )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...