Skocz do zawartości
darkeldar

Czy warto kupic Radeona 9500pro firmy Power COLOR opinie pos

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm karta napewno jest dobra, ale dlaczego tak drogo??

wiem że to mniej więcej normalna cena ,ale zawsze da się znaleźć taniej, na twoim miejscu bym się jeszcze porozglądał.:)

co ty gadasz - cena jak najbardziej spoko za 725 zł 9500Pro

Ja bym brał ( sam mam R9500 PowerColora @9500Pro i jest zajefajnie - 3DMark2k3 na Bartonie 2500+ i 512 ram mam 3600 markoof a na 3DMarku2k1 12000) a też kupiłem za 725 :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w logosie w gdańsku jest do łyknięcia 9500 n/p modowalny do 9500 pro za 680 zł .... moze tam.... logos wysyła z tego co wiem firma tez power colour na jedno wyjdzie a taniej... tak mi sie wydaje przynajmniej 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem że to mniej więcej normalna cena ,ale zawsze da się znaleźć taniej, na twoim miejscu bym się jeszcze porozglądał.:)

quote]

owszem cena jest normalna

ale u mnie czasami są nieco inne promocje i nie mówie o krojonych rzezczach:D ostatnio takiego radka miałem za 300zł :P ;) hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

quote]

owszem cena jest normalna

ale u mnie czasami są nieco inne promocje i nie mówie o krojonych rzezczach:D ostatnio takiego radka miałem za 300zł :P ;) hehe

To się nazywa szczęście :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym brał ( sam mam R9500 PowerColora @9500Pro i jest zajefajnie - 3DMark2k3 na Bartonie 2500+ i 512 ram mam 3600 markoof a na 3DMarku2k1 12000) a też kupiłem za 725 :(

to mło masz marków.Szczegulnie 2k3, ja mam tyle co w podpisie.I jeszcze @ PRO :?: mało.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...