Pozyton Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Witam, chcę zamontować na kości RAM'u do Sapphire 9100 radiatory. W sklepie gotowe radiatorki na kości są zbyt drogie, więc rozejrzałem się za jakimś starym radiatorem z procesora żeby go pociąć i zrobić mniejsze radiatorki. Mam propozycję kupna cooler'a z Celerona 400MHz za 10zł. Cooler ma ponoć wymiary 50x51x25 (szer. x dł. x wys.). Niestety nie mam pojęcia jak taki cooler wygląda, czy się będzie nadawał do pocięcia go i zrobienie 8 małych radiatorków oraz z jakiego materiału jest wykonany (obecny właściciel też nie wie). Zwracam się z prośbą do kogoś, kto wie jak wygląda taki cooler, czy opłaca się go w tej cenie kupić, z czego jest wykonany i czy da się z niego zrobić 8 małych radiatorków bez zbytniego nakładu pracy. Za wszelkie odpowiedzi i wskazówki wielkie dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=609...ghlight=#609134 ja akurat mam od PII Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielak Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Ja na swojego 9100 ponaklejalem aluminiowe radiatorki od tranzystorow. Placilem za nie cos niecala zlotowke za sztuke i mysle ze w zupelnosci wystarcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 ja mam revolteki cu i pomogły tylko 10mhz ale wiele w stabilnosci teraz mnoge grac do bulu przy max o/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Szczerze mówiąc nie pyli się radiatorków na pamięci tego Radka o ile nie są z miedzi i z ASC, AS3 itp. Moje alu dały mi może z 10MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...