Slayer Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Szanowni Uzytkownicy, Informujemy, ze aktualnie tworzona wersja 4.9.3 final bedzie ostatnia wersja Gadu-Gadu. Niestety nie jestesmy w stanie utrzymywac naszych serwerow dluzej z wyswietlania bannerow tym bardziej, ze powstaja coraz to nowe nakladki i klienty sieci Gadu-Gadu, ktore nie dosc, ze sa lepsze i ladniejsze to jeszcze nie pozwalaja nam byc tymi jedynymi... Firma sms-expresss.com Sp. z o.o. informuje rowniez, iz od wrzesnia 2002 siec Gadu-Gadu przestanie istniec. Nie stac nas na zarejestrowanie nazwy Gadu-Gadu oraz ciagle uzeranie sie z bardziej tworczymi autorami klientow niz my. Jesli chca Panstwo nadal miec kontakt ze swoimi przyjaciolmi. proponujemy przesiadanie sie na komunikator taki jak ICQ lub inne podobne. Ponadto informujemy ze nie przyjmujemy od Was zadnych wplat na ewentualne utrzymanie sieci. Gadu-Gadu nieodwolalnie znika! Za wszelkie niedogodnosci bardzo Was przepraszamy - taki jest biznes i my na to nic nie poradzimy. Podziekujcie tylko tym, ktorzy chcieli 'wspierac' nasz projekt swoimi wersjami klienta! http://urgent.gadu-gadu.pl%3a%2f%2f%3fid%3...3%26temp%3Dnie% Jakaieś jaja chyba, ale ja mam Tlen, więc jakoś żyję 8) News jest z www.nvision.pl Pozdro dla tego serwisu! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 po "rozszyfrowaniu" adresu wnioskowac mozna, ze strona znajdooje sie na serqwerze portal.boo.pl, czy siakos tak jest to jedna wielka sciema, jush to pzrerabialismy na forum tacops, a tak btw, to jest to qrewsko stare!!!!!!!!!!!!11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 jasne, jasne takim jezykiem jak to bylo napisane to gosciu z 6 klasy by napisal chyb adaj spokuj ktos sie bawil i tyle chyba :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 OK- no problem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 To samo dostałem od Kaka(i?) 3 tygi temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Mam nadzieje ze to fake.... :roll: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Heh, ja tez mam nadzieje ze to fake..glupio by bylo gadac na czym innym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 To fake oczywiscie. Racje ma bruce mowiac ze informacja jest na innym serverku niz trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 ale jaja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Ja mam tlen'a bo GG mi się kopie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 GG 4.9.3 jest dostepne od 22 czerwca (jak dobrze pamietam), a tu dowcipnis pisze, ze prace nad ta wersja trwaja. Kompletna bzdura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 GG 4.9.3 jest dostepne od 22 czerwca (jak dobrze pamietam), a tu dowcipnis pisze, ze prace nad ta wersja trwaja. Kompletna bzdura. bo jak jush pisalem, to jest stare Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 http://195.205.200.2/ wejdzcie na ten url z tego linka i looknijcie, gdzie was to odniesie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 http://195.205.200.2/ wejdzcie na ten url z tego linka i looknijcie, gdzie was to odniesie :) Boo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Tlen jest najlepszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Tlen jest najlepszy :PGuwno prawda ;P Tlen sux ! A GG ma klimat ! :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...