adam1004a Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 szukam dobrego zestawienia mobo na roznych chipsetach. znudzily mi sie artykuly w ktorych testuje sie 10 mobo via 400, ktorych wydajnosc rozni sie o 5%. czy ktos ma adres do stronki na ktorej jest porownanie od kt 266,przez 266a,333,400,600 obu nforsuf i sis 735, 745,746 takie porownanie moze miec sens Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 tak sa takie testy wystarczy poszukac i poprzegladac archiwa roznych serwisow bedziesz miak kt266 vs kt333 , kt333 vs kt400 i tak dalej http://www20.tomshardware.com/motherboard/20020220/ http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/...2/strona-1.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1004a Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 oks ale ja szukam zestawienia wykonanaego najlepiej przez jedna osobe, chodzi o porownanie przy jednakowym sprzecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 slyszales o programiku sisoftsandra ?? tam masz testy i porownania z innymi chipsetami z prockami a nawet pameiciami:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 slyszales o programiku sisoftsandra ?? tam masz testy i porownania z innymi chipsetami z prockami a nawet pameiciami:) sandra kłamie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 a co nie kalmie teraz nawet testy na porzadnych stronach roznia sie meidzy soba wiec komu wierzyc?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1004a Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 snadra hmmm to syntetyczny test, nie mam do niego zaufania. zreszta nie wiadomo jak byl przeprowadzony test Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...