ello Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 yoł mam monitor IBM p76 z kineskopem 17'Sony Trinirton i mam take dwa paski (takie cienkie, czarne i są one na mniej więcej równej odległości) jeden dołu, a drugi od góry.Czy to tak ma być czy cosik popsute? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 zanim zalozyles ten topic powinienes DECZKO poszukac, bo to jest jak najbardziej normalne ze masz te paski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spideroso Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 :lol: Technologia Trinitron polega na odpowiednim umiejscowieniu maski przed dzialem, a te dwie kreski to po prostu druciki co trzymaja te maske, podobno inaczej nie dalo sie tego umiescic.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ello Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Dzienki nie wiedziałem bo ja nie jestem aż tak dardzo wtajemniczony a poza tym jestem na forum od niedawna i jeszcze nie doszedłem do wszystkiego ale jedzym słowem DZIENKI! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 nastepnym razem prosze zadbac aby tytul postu byl zwiazany z trescia problemu,to bardzo ulatwia prace wyszukiwarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...