josef Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Heja Mam pytanie odnośnie CD-ROM'a. Mam LG 52x - konkretnie model CRD 8522B z firmware'm w wersji 2.03. Jak zmusić go do zwolnienia odczytu - od razu podaje, że ani CDBremse ani Nero Drive Speed nie działają tzn. nie spowalniają tego CD :cry: - bo ogólnie spowalniają np. moją spawareczkę :D . Czy ktoś ma tego CD - a na pewno ktoś ma - zdolnego do zwalniania. Może to wina tego firmware'u - jest trochę nowy, może starsze wersje (1.xx) były lepsze :?: Od razu napiszę także, że na forum cdrinfo nikt mi nie odpisał - więc proszę mnie tam nie odsyłać. :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 jest taki programik cd bremsee czy jakos tak, poszukaj na podkrecanie.sky.pl i artykuł wyciszanie kompa czy jakos tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 jest taki programik cd bremsee czy jakos tak, poszukaj na podkrecanie.sky.pl i artykuł wyciszanie kompa czy jakos tak Właśnie te progsy go nie spowalniają ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Mojego LGx52 tez zadne progsy nie chcialy spowolnic do czasu az zwolnil do predkosci x0 i juz sie wiecej nie kreci :( Plytka CD tez poszla sie je***... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Heja Mam pytanie odnośnie CD-ROM'a. Mam LG 52x - konkretnie model CRD 8522B z firmware'm w wersji 2.03. Jak zmusić go do zwolnienia odczytu - od razu podaje, że ani CDBremse ani Nero Drive Speed nie działają tzn. nie spowalniają tego CD :cry: - bo ogólnie spowalniają np. moją spawareczkę :D . Czy ktoś ma tego CD - a na pewno ktoś ma - zdolnego do zwalniania. Może to wina tego firmware'u - jest trochę nowy, może starsze wersje (1.xx) były lepsze :?: Od razu napiszę także, że na forum cdrinfo nikt mi nie odpisał - więc proszę mnie tam nie odsyłać. :oops: a co daje nowy firmware ?? bo ja mam 1.02 i nie fiem skad sciagnoc nowszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josef Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 a co daje nowy firmware ?? bo ja mam 1.02 i nie fiem skad sciagnoc nowszy Nie wiem co daje nowego, a co blokuje (regulację obrotów :( :?: :?: ) - jak kupiłem to już miałem 2.03. Jak podasz mi linka do programiku do zgrywania firmware'u z cedeka to moge Ci go zgrać i podesłać. Jeszcze mam pytanie - czy działa Ci programowa regulacja prędkości :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...