Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Heja

Mam pytanie odnośnie CD-ROM'a. Mam LG 52x - konkretnie model CRD 8522B z firmware'm w wersji 2.03. Jak zmusić go do zwolnienia odczytu - od razu podaje, że ani CDBremse ani Nero Drive Speed nie działają tzn. nie spowalniają tego CD :cry: - bo ogólnie spowalniają np. moją spawareczkę :D . Czy ktoś ma tego CD - a na pewno ktoś ma - zdolnego do zwalniania. Może to wina tego firmware'u - jest trochę nowy, może starsze wersje (1.xx) były lepsze :?:

Od razu napiszę także, że na forum cdrinfo nikt mi nie odpisał - więc proszę mnie tam nie odsyłać. :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heja

Mam pytanie odnośnie CD-ROM'a. Mam LG 52x - konkretnie model CRD 8522B z firmware'm w wersji 2.03. Jak zmusić go do zwolnienia odczytu - od razu podaje, że ani CDBremse ani Nero Drive Speed nie działają tzn. nie spowalniają tego CD  :cry: - bo ogólnie spowalniają np. moją spawareczkę  :D . Czy ktoś ma tego CD - a na pewno ktoś ma - zdolnego do zwalniania. Może to wina tego firmware'u - jest trochę nowy, może starsze wersje (1.xx) były lepsze :?:  

Od razu napiszę także, że na forum cdrinfo nikt mi nie odpisał - więc proszę mnie tam nie odsyłać.  :oops:

a co daje nowy firmware ??

bo ja mam 1.02 i nie fiem skad sciagnoc nowszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co daje nowy firmware ??

bo ja mam 1.02 i nie fiem skad sciagnoc nowszy

Nie wiem co daje nowego, a co blokuje (regulację obrotów :( :?: :?: ) - jak kupiłem to już miałem 2.03. Jak podasz mi linka do programiku do zgrywania firmware'u z cedeka to moge Ci go zgrać i podesłać.

Jeszcze mam pytanie - czy działa Ci programowa regulacja prędkości :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...