Snooze Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Panowie mam problem w pracy musze wyszukac jakiegos fajnego kompletu pioro i dlugopis (reklamowki) tak w okolicach 30 zl jak narazie znajduje tylko drozsze komplety...moze mnie ktos poraqtowac jakimis linkami do hurowni/producentow/etc z gory thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 proponuje szklane pióro i długopis Od Watermana koszt ok. 1400zł :lol: takie zestawy NIE MAJĄ producentów :wink: najwyzej cos w Stylu Vaterman , albo watermam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Sa zestawy parkera. Pióro + Długopis, ale to napewno wiecej niż 30 zeta. Cos koło 50 pewnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
random_nick1 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 jesli ci się śpieszy to szukaj gdzies na rynkach u mnie czasami stoją tacy kolesie i maja cos takiego, a jesli ci się nie śpieszy to poczekaj trochę bedą obniżki w sklepach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Panowie mam problem w pracy musze wyszukac jakiegos fajnego kompletu pioro i dlugopis (reklamowki) tak w okolicach 30 zl jak narazie znajduje tylko drozsze komplety...moze mnie ktos poraqtowac jakimis linkami do hurowni/producentow/etc z gory thx.30 zł to moża kupic tylko wkład do długopisu i pare naboi do pióra, pozostaje tylko Vector Parkera i tylko pióro lub długobis napewno nie oba, jak mam być reklamówka to też lepiej nie dawać ajkiś perfidych podróbek www.parker.biz.pl zrobią ci gotowe produkty reklamowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 30 pln kosztował mię długopis Parkera (czarno-czerwony), wkład doń 9 pln. Jeden taki wkład wystarcza na pół roku bardzo intensywnego bazgrania, nawet pod wodą na maśle :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...