Skocz do zawartości
KWS89

Pliz pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

www.aczarniewo.prv.pl

Odwiedżcie, osądźcie i powiedzcie jak tu by możnabyło to uatrkcyjnić(to nie ja rabiłem tę stronke tylko moja mama:P)

Strona hmm marna. Ile nocleg? Czy sa jakies wzniesienia, gorki...nie mam mapy pod reka tutaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie ja robiłem tą stronkę tylko moja mama :P

A co by możnabyło zmienić? Obrazki? Moze jeszcze jakies widoczki mam wrzucić (a zapewniam że bedą fajne) A c do ceny to pliz mailować:

sportowa12@interia.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie licznik jest fajny :D . Bawie sie nieco grafika i powiem Ci ze ta na Twojej stronie nie przyciaga lecz .. hmm denerwuje. Za duzo "sieczki". Domek na wsi? Wiec spokojne kolorki zielen blekicik, jakies ladnie retuszowane zdjecia itp.. Dobrze zagospodaruj "naglowek" bo sam napis nie wyglada najatrakcyjniej. Poza tym skan mapy mile widziany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocie crobimy oc zjazd w twj chalupce wyobrazacie to sobie cala chata zawalona ludzmi a dookola namiotyz ORT: ORT: ORT: kturych byje niebieska luna od monitora ciakawe co by sobie sasiedzi pomysleli :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.aczarniewo.prv.pl

Odwiedżcie, osądźcie i powiedzcie jak tu by możnabyło to uatrkcyjnić(to nie ja rabiłem tę stronke tylko moja mama:P)

Ogólnie strona jest wyjątkowo mdła, a czcionka trochę zlewa się z tłem.

To kilka moich rad:

1) Zmień tło na jakiś jednolity kolor i dopasuj do niego kolor czcionki

2) Zmniejsz czcionkę i wyjustuj

3) Zmniejsz banner (napis na górze strony) i wycentruj napis na nim

4) Wycentruj zdjęcia domu

5) spróbuj dodać ramki do przycisków

Na razie nic więcej mi nie przychodzi do głowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi