Jurmaan Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Błagam o pomoc. Moja konfiguracja to AMD Athlon 2600+ (nie barton); Gigabyte K7 Triton KT600; medion radeon 9600 TX; 512 MB RAM 400 Mhz; idwa twarde segate baracuda 120 GB i IBM 40 GB. Na IBM'ie mam system Win XP Professional. Karta mi chula na sterownikach 9.5 omega. Wszystko jest ładne i piękne tylko gry mi lubiom przycinac i w 3Dmark'u 2003 mam zaledwie 1160 pkt. !!!!!!!!!!! Mój znajomy mający tego samego radzia troche słabszy procesor i troche starszą płyte główną ma bez podkręcania ( oczywiście ja tez nie podkręcałem) 3300 pkt. !!!!!! Proszę bo ktoś mi powiedziało co tu do jasnej ciasnej biega i jak to mozna naprawić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 :lol: to morze sasiad czy ktostam ma tyle w 3dm2001 :D a moze poprostu sciemnia 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurmaan Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 jak mi nie wierzysz to podaj maila a ja ci wysle wyniki zapisane w exelu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurmaan Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 poszukaj w archiwum to znajdziesz testy z wynikami 3300 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 a moze podalbys dokladna konfiguracje.. bo 'troszke starsza plyta' nikomu nic nie mowi. i jakich on uzywa sterownikow dla radka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 1- system inst od nowa? 2- sterki sterki sterowniczki? 3- biosik dobra rzecz moze przelecisz czy sie ta opcje agp nie poustawialy etc etc etc 4- poszukaj czy czasem nie masz jakiegos progzz w tle chodzaceg, moze nie byc widoczny, wlacz anty wira jakiegos etc etc... 5- wszystko w dowolnej kolejnosci ;-) wynik slabiutki powinien byc zdecydowanie wyzszy nawiasem -> twoj sprzet az sie prosi o kreconko :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurmaan Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 konfiguracja tamtego kompa znajomego to athlon 2400+ i soltek kt266 i 512 ramu System mam noweczka dopiero co przeinstalowany chodziłem na sterach mediona ; 9,5 i teraz mam 9.5 omega i nie ma różnicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zainstaluj no bracie stery VIA Hyperion. To co piszesz wygląda na kliniczy przypadek braku sterownika AGP, lub konfliktu na tym tle. No i najnowsze Catalysty też nie omieszkaj zapodać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zainstaluj no bracie stery VIA Hyperion. To co piszesz wygląda na kliniczy przypadek braku sterownika AGP, lub konfliktu na tym tle. No i najnowsze Catalysty też nie omieszkaj zapodać. dokładnie na 99% brakuje sterowników do płyty głównej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurmaan Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 a [gluteus maximus] brakowalo i juz nie brakuje a poprawy brak !!!!!!! wam ku**a juz nerwy jutro zmieniam płyte głównom na solteka na nforce 2. mikołaj sie dobrze troszczy o mojego kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurmaan Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 probleeemm rozwiazanyyyyy. Nowa płyta główna i 3400 pkt. w 3dmarku 2003. PEACE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W kazdym razie dzieki za pomoc !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...