Skocz do zawartości
Jurmaan

Dobry sprzęt (tak myślę), ale małe efekty. Co robic?

Rekomendowane odpowiedzi

Błagam o pomoc. Moja konfiguracja to AMD Athlon 2600+ (nie barton); Gigabyte K7 Triton KT600; medion radeon 9600 TX; 512 MB RAM 400 Mhz; idwa twarde segate baracuda 120 GB i IBM 40 GB. Na IBM'ie mam system Win XP Professional. Karta mi chula na sterownikach 9.5 omega. Wszystko jest ładne i piękne tylko gry mi lubiom przycinac i w 3Dmark'u 2003 mam zaledwie 1160 pkt. !!!!!!!!!!! Mój znajomy mający tego samego radzia troche słabszy procesor i troche starszą płyte główną ma bez podkręcania ( oczywiście ja tez nie podkręcałem) 3300 pkt. !!!!!! Proszę bo ktoś mi powiedziało co tu do jasnej ciasnej biega i jak to mozna naprawić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1- system inst od nowa?

2- sterki sterki sterowniczki?

3- biosik dobra rzecz moze przelecisz czy sie ta opcje agp nie poustawialy etc etc etc

4- poszukaj czy czasem nie masz jakiegos progzz w tle chodzaceg, moze nie byc widoczny, wlacz anty wira jakiegos etc etc...

5- wszystko w dowolnej kolejnosci ;-)

wynik slabiutki powinien byc zdecydowanie wyzszy

nawiasem -> twoj sprzet az sie prosi o kreconko :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

konfiguracja tamtego kompa znajomego to athlon 2400+ i soltek kt266 i 512 ramu

System mam noweczka dopiero co przeinstalowany chodziłem na sterach mediona ; 9,5 i teraz mam 9.5 omega i nie ma różnicy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstaluj no bracie stery VIA Hyperion. To co piszesz wygląda na kliniczy przypadek braku sterownika AGP, lub konfliktu na tym tle. No i najnowsze Catalysty też nie omieszkaj zapodać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstaluj no bracie stery VIA Hyperion. To co piszesz wygląda na kliniczy przypadek  braku sterownika AGP, lub konfliktu na tym tle. No i najnowsze Catalysty też nie omieszkaj zapodać.

dokładnie

na 99% brakuje sterowników do płyty głównej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...