Skocz do zawartości
.:Max:.

Producenci Bud z WC ????

Rekomendowane odpowiedzi

Wedlug mnie lepiej sobie zlozyc zestaw samemu. Na bank da sie zrobic taki, rownie estetyczny i bijacy na glowe gotowce.

i oczywiście nie dopasowany do obudowy.

Bo dopasować tak żeby zajeło jak najmniej miejsca to nie lada sztuka i też tanio nie wyjdzie.

3 bloki a nawet 4. Na HDD na CPU GPU i NB to razem 400zł jak nic porzy kupnie i to po mniejszej lini oporu.

Pompka taka PH 802. 100zł

Chłodnica dopasowana hmmm i tu jest zajebiście cięzko podejżewam że do normalnego midi tower to trza by było jakąśod DD kupić to 200zł.

Do tego zbiornik wyrównawczy koło 100zł. Nawet nie piszcie o pojemnikach na żywność bo to nie jest zbyt pewne przynajmniej dla mnie.

A i jeszcze węże hmm

tygon?

100zł?

Razem:

400+100+200+100+100=900 tada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wedlug mnie lepiej sobie zlozyc zestaw samemu. Na bank da sie zrobic taki, rownie estetyczny i bijacy na glowe gotowce.

i oczywiście nie dopasowany do obudowy.

Bo dopasować tak żeby zajeło jak najmniej miejsca to nie lada sztuka i też tanio nie wyjdzie.

a od kiedy gotowe zestawy sa tanie :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a od kiedy gotowe zestawy sa tanie  :roll:

Twierdze tym że jeśli nie jest maniakiem OC tylko zależy mu na ciszy i nie puszcza np. 1.7+ ciągle na 2.5G na 1.85V tylko np. 2.2G 1.65V to lepiej niech kupi firmówke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli nie masz checi/czasu (czasami "brak czasu" = lenistwo)/zdolnosci manualnych to mozna juz za ~240 PLN kupic znosny zestaw na Allegro i tez bedzie dobrze.

.:Max:. szuka czegos NAJLEPSZEGO, a wedlug mnie najlepsze WC mozna zrobic tylko i wylacznie samemu.

Poprzez zrobienie mam na mysli raczej skladanie, bo wykonac dobry blok mozna tylko na CNC :/, pompy raczje nikt sobie sam nie zrobi, a wydaja chlodnica oznacza szrot albo sklep.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dangerden nie rowna sie do koolance...

Chyba raczej koolance nie rowna sie do dangerden :P
no szkoda, tylko ja mialem okazje bawic sie ponad rok obydwoma zestawami, dangerd den ladnie tylko wyglada..

hehe ale się rozpisałeś - napisz może chociaż którym zestawem i z jakim blokiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi