CePeK Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Witam! Właśnie stoje przed problemem wyboru laptopa, mam nadzieję, że pomożecie. (tak jak z kompem...dzięki :) ) Chodzi mi o laptopa za ok.5000-5500zł Ale taki, aby miał z 40Gb i nadawał się do nowych gierek (brachol męczy ;) ) Można cos takiego dostać, czy raczej za tanio jak na te wymagania :?: Mam do wyboru laptopy z oferty www.sklep.komputronik.pl Pozdrawiam i dzięki z góry za pomoc :!: PS.Założyłem nowy temat bo nie mogłem znaleść takiego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 1. Poszukaj dokladniej na forum, bo bylo sporo postow o kupowaniu nowych laptokow, np. tu lub tu, 2. Wybierz jakis tanszy sklep, komputronik=drozyzna. Pozdro M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 zgadzam się z kolegą powyżej raczej zainwestuj w intela (certino) i np: grafike powiedzmy min. 9000 pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...