mateo Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 panowie moze mi ktos powiedziec czy ten bios do k7s5a można gdzies kupic .jeżeli nie to mam pierdla a jeżeli tak to ile on może kosztowac? chodzi mi o ten czipset czy jak to co jest na nim bios proszę o odpowiedz bo mam pierdla i tyle.chcialo mi się magistrale z mieniac .dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 kostka z biosikiem ok 50 zyla ale nie wiem, jak w twojej okolicy :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropersik Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 panowie moze mi ktos powiedziec czy ten bios do k7s5a można gdzies kupic .jeżeli nie to mam pierdla a jeżeli tak to ile on może kosztowac? chodzi mi o ten czipset czy jak to co jest na nim bios proszę o odpowiedz bo mam pierdla i tyle.chcialo mi się magistrale z mieniac .dziekijezeli nie chodzi ci komp na tym nieoficjalnym biosie to nie musisz go odrazu kupowac znajdz kogos kto ma programator do biosu to tez kosztuje okolo 50 zl- :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Le_Sfond Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Na stronie msi w sekcji bios jest opis co robić po nieudanym flashu biosu. Adres www.msi.com.tw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Kolego......sprepearuj odpowiednio dyskietke i po kłopocie !!! A kość kosztuje 10-15 zł ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...